ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Chiricheş, la un pas de ELIMINARE! Cel mai bun pariu la Tottenham – Dnipro

Tottenham şi Dnepr se întîlnesc astă-seară, pe White Hart Lane, pentru returul din “şaisprezecimile” Europa League, contra celor de la Dnipro....
Autor: Adrian Căpriţă | 27.02.2014 | 14:14
Chiricheş, la un pas de ELIMINARE! Cel mai bun pariu la Tottenham - Dnipro

Tottenham şi Dnepr se întîlnesc astă-seară, pe White Hart Lane, pentru returul din “şaisprezecimile” Europa League, contra celor de la Dnipro.

ADVERTISEMENT

Echipa din Ucraina are un avantaj minim după prima manşă, datorită penalty-ului transformat de Koroplianka.

Chiricheş nu va putea să se întîlnească cu fostul său coleg de la Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Tîrgu-Jiu, Alexandru Vlad, din cauza unei accidentări. Romînul nu a mai evoluat pentru Tottenham de la sfîrşitul lunii ianuarie, de la umilinţa de pe teren propriu împotriva celor de la Manchester City 1-5. Alexandru Vlad probabil nu va juca nici el astă-seară, acesta nefiind un titular obişnuit al celor de la Dnepr.

ADVERTISEMENT

Pe lîngă duelul romînilor absenţi, meciul de azi mai propune o poveste. Aceea a antrenorului Juande Ramos.

Actualul antrenor al ucrainienilor, a antrenat şi echipa din capitala Angliei în perioada 2007-2008, cu care a cîştigat Cupa Ligii Angliei. Spaniolul a fost demis după ce a obţinut doar două puncte din primele 8 meciuri ale sezonului următor.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Tottenham şi Dnepr Dnepropetrovsk va avea loc în această seară, de la ora 22.05.

Echipa calificată va întîlni în următoarea fază a competiţiei, cîştigătoarea “dublei” dintre formaţia romînului Costin Lazăr , PAOK Salonic, şi Benfica Lisabona.

ADVERTISEMENT

Casele de pariuri o dau mare favorită pentru acest meci pe Tottenham, cota acestora fiind 1.65, în timp ce o victorie a oaspeţilor este cotată cu 6.00 . Cel mai probabil ucrainienii vor fi în defensivă pe parcursul meciului, pentru a apăra rezultatul din tur.

1.95 este cota pentru sub 2.5 goluri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!