Fotbal international

Chiricheș, motiv de ironie în Italia! ”E bogat dacă a refuzat atâția bani”

24.07.2018 | 15:46
Chiriches motiv de ironie in Italia E bogat daca a refuzat atatia bani

Preşedintele clubului Sampdoria Genova, Massimo Ferrero, l-a ironizat pe omologul său de la SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, după ce acesta a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro de la formația engleză Stoke City, informează site-ul tuttonapoli.net.

Stoke, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Championship, era dispusă să plătească 13 milioane de lire sterline pentru transferul căpitanului echipei naționale a României. Dacă Napoli ar fi acceptat oferta englezilor, fundaşul de 28 de ani ar fi devenit al patrulea cel mai scump fotbalist român din toate timpurile.

Președintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, este ironizat în Italia după ce a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro de la Stoke City pentru Vlad Chiricheș
Președintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, este ironizat în Italia după ce a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro de la Stoke City pentru Vlad Chiricheș

Chiricheș, motiv de ironie în Italia: ”Îl vom ajuta dacă va dori”

Şi Sampdoria doreşte transferul internaţionalului român, chiar dacă Aurelio De Laurentiis a catalogat drept ”false” informaţiile potrivit cărora genovezii l-ar vrea pe fundaşul central de la SSC Napoli.

”Eu nu cer nimic, dacă e nevoie mă cheamă Aurelio. Îl vom ajuta dacă va dori să se despartă de vreun jucător. Dacă el a refuzat o ofertă de 15 milioane de la Stoke pentru Chiricheş, înseamnă că e bogat”, a declarat Ferrero despre posibilitatea ca Sampdoria să-i transfere pe fundaşii Tonelli şi Chiricheş de la Napoli.

Napoli a refuzat oferta lui Stoke pentru Vlad Chiricheş. Internaţionalul român rămâne astfel la vicecampioana Italiei, care va fi antrenată în viitorul sezon de Carlo Ancelotti, după ce antrenorul de 59 de ani a anunţat că se va baza pe fundaşul român. Aurelio de Laurentiis a ascultat ofertele prezentate de Pietro Chiodi, dar a decis că Vlad Chiricheș va rămâne la Napoli și în sezonul viitor.