Fanatik Show

Chiricheş la FANATIK SHOW: ”Nu sînt familiarizat cu postura de fundaş dreapta, mă adaptez”

Într-un interviu oferit postului LookTV, Vlad Chiricheş a declarat că e posibil ca ”tricolorii” să obţină 10 puncte din ultimele trei partide pe care le mai au de jucat în 2014, cu Ungaria...
09.10.2014 | 17:26
Chiriches la FANATIK SHOW Nu sint familiarizat cu postura de fundas dreapta ma adaptez
ADVERTISEMENT

Într-un interviu oferit postului LookTV, Vlad Chiricheş a declarat că e posibil ca ”tricolorii” să obţină 10 puncte din ultimele trei partide pe care le mai au de jucat în 2014, cu Ungaria acasă, cu Finlanda în deplasare şi cu Irlanda de Nord, de asemenea, tot acasă. ”Deja am cîştigat cu Grecia, sper să facem faţă şi să cîştigăm şi cu Ungaria. Ungurii vor fi probabil mai prudenţi decît în meciul precedent. Nu ştiu dacă vor veni croiţi să intre mai dur, nu ne gîndim la asta, dar sper să nu fie probleme. Cred că e posibil să luăm cele 10 puncte”.

Un plus pentru România ar putea fi şi revenirea lui Sânmărtean printre ”tricolori”, un fotbalist pe care Chiricheş are numai cuvinte de laudă. ”Sânmărtean e foarte deschis şi îşi doreşte mult să ajute naţionala. Este un jucător valoros şi mă bucur pentru el”.

ADVERTISEMENT

În privinţa formei sale sportive, reclamată de unii dintre suporterii naţionalei, dar şi de presa din Anglia, jucătorul lui Tottenham a spus: ”E adevărat că nu sînt în formă foarte bună, nu am avut evoluţii care să mă satisfacă în ultima vreme, dar îmi doresc să muncesc mai mult şă revin la forma care m-a consacrat. Sînt ok din punct de vedere fizic, mă pregătesc mult şi sper să fie totul în ordine”.

De asemenea, fundaşul lui Tottenham afirmă că poate juca pe orice poziţie, atît în apărare cît şi în atac, şi că nu se teme să intre contra Ungariei pe oricare dintre posturile pe care Victor Piţurcă i le-ar putea impune. ”Dacă are nevoie să mă introducă ca fundaş dreapta, eu eu trebuie să ajut echipa naţională şi să evoluez pe acea poziţie. Nu pot să spun că sînt familiarizat cu ea, dar pot să mă adaptez foarte repede”.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!