Fotbal international

Chiricheş, operat la umărul stâng! Cât va lipsi internaţionalul român

19.05.2018 | 17:52
Chiricheş, operat la umărul stâng! Cât va lipsi internaţionalul român
Vlad Chiricheş s-a operat la umărul stâng. Va sta pe tuşă timp de două luni.

Internaţionalul român de la Napoli, Vlad Chiricheş,  a fost operat la umărul stâng în cursul zilei de sâmbătă. Medicii clubului i-au recomandat de mai multă vreme să efectueze o intervenţie chirurgicală, singura în stare să îi rezolve o problemă de lungă durată care i-a creat multe neplăceri românului.

Operaţia a avut loc la Vila Stuart din Roma, care este de regulă clinica unde merg jucătorii cu probleme de la AS Roma, dar vin şi jucătorii altor cluburi. Pauza pentru Chiricheş estimată de doctori este de aproximativ două luni, dacă perioada de recuperare va decurge bine. Intervenţia a fost realizată de către profesorul Alex Castagna.

Chiricheş, operat după mai multe acidentări suferite la umărul stâng

Fundaşul lui Napoli s-a accidentat din nou la umăr pe 10 septembrie 2017, într-un meci cu Bologna, după ce avusese parte de o problemă similară în meciul România – Danemarca (0-0), din martie 2017. El trebuia să se opereze în această, însă a amânat intervenţia chirurgicală.

O accidentare similară a suferit şi Cristi Chivu pe vremea când evolua la Inter. În 2008 el a amânat intervenţia chirurgicală până la încheierea turneului final al Euro, unde România a fost prezrntă şi numai după ce antrenorul milanezilor, Jose Mourinho a insistat ca românul să se opereze.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri