Chiricheş s-a accidentat din nou! Cât va sta pe bară căpitanul naţionalei

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
11/02/2018, 10:12
Chiricheş s-a accidentat din nou! Cât va sta pe bară căpitanul naţionalei

Vald Chiricheş trebuia să fie titular în defensiva lui Napoli în meciul cu Lazio, însă internaţionalul român a ieşit din lot chiar în ziua partidei. Fundaşul central al echipei naţionale s-a accidentat la ultimul antrenamentul din dimineaţa partidei.

Potrivit presei din Italia, fostul stelist a suferit o leziune musculară şi va sta pe bară cel puţin patru săptămâni. În timpul antrenamentului de sâmbătă dimineaţa, Chiricheş a resimţit dureri şi a părăsit şedinţa de pregătire a lui Maurizio Sarri. 

Chiricheş, probleme la umăr în toamnă

Duminică, internaţionalul român de 28 de ani va efectua un RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea şi cât timp va sta pe tuşă. Vlad Chiricheş era anunţat titular în meciul Napoli – Lazio 4-1, în condiţiile în care Raul Albiol este, la rândul lui, accidentat.

Fostul stelist a jucat opt meciuri, în toate competiţiile, pentru Napoli în acest sezon. Vlad Chiricheş a mai avut probleme medicale în toamnă, când a suferit o accidentare minoră la umăr în meciul cu Bologna.

Ştirea MOMENTULUI

Șansa lui Ianis! Ajunge Hagi jr. la națională după plecarea lui Budescu la arabi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.