Spurs: “Vlad The Impaler, simply The Vladiator!”

UPDATE Ora 17:50 Vlad Chiricheş a efectuat primul antrenament sub comanda lui Andre Villas-Boas, iar presa din peninsulă susţine că ar putea debuta în derby-ul de duminică, Arsenal-Tottenham....
30.08.2013 | 21:15
Spurs Vlad The Impaler simply The Vladiator

UPDATE Ora 17:50 Vlad Chiricheş a efectuat primul antrenament sub comanda lui Andre Villas-Boas, iar presa din peninsulă susţine că ar putea debuta în derby-ul de duminică, Arsenal-Tottenham.

Chiricheş antrenament

1280865_10202031003485568_1965066831_n

 

UPDATE Ora 13:45 Directorul tehnic al lui Spurs, Franco Baldini, l-a prezentat pe Chiri ca fiind “Vlad Ţepeş Gladiatorul, adică The Vladiator!”

the vladiator

 

UPDATE Ora 13:35 Prima declaraţie a lui Chiri, în tricoul lui Spurs, una plină de încredere: “Tottenham joacă un fotbal de foarte bună calitate şi acesta este tipul de fotbal care mă caracterizează!”

 

chiriiiiiiiii

 

UPDATE Ora 13:15 Tottenham Hotspur a anunţat, oficial, pe  contul de twitter, că Vlad Chiricheş este jucătorul londonezilor! 

 

chiriches

UPDATE Ora 23:50 / La finalul partidei cu Dinamo Tbilisi, scor 3-0, din play-off-ul Europa League, antrenorul Andre Villas-Boas a făcut o declaraţie surprinzătoare cu privire la Vlad Chiricheş: “Da, a aterizat la Londra, o ştie toată lumea! Dar asta nu înseamnă nimic în aceste zile, pentru că poate ajunge în locuri diferite!”, făcînd trimitere la pierderea lui Willian în favoarea lui Chelsea.  Britanicii însă consideră declaraţia una normală pentru un club care se respectă, un manager nefăcînd niciodată vreo declaraţie cu privire la semnarea unui jucător înainte ca acesta să fie anunţat oficial de club. Întîrzierea anunţării semnării contractului cu Tottenham este cauzat de faptul că, clubul din nordul Londrei doreşte să “rezolve” şi ceilalţi doi nou transferaţi joi, Lamela şi Eriksen, pentru a-i prezenta pe toţi trei în acelaşi timp! Totuşi, Villas-Boas i-a făcut o scurtă caracterizare lui Chiri: “Este un jucător foarte interesant care a fost următir de multe echipe.Are calităţi fantastice, care înainteayă mult cu mingea la picior şi asta ne dorim de la fundaşii noştri. Este un lider

 

UPDATE Ora 19:30 / Pe unul din conturile adiacente de twitter ale clubului londonez, se confirmă faptul că Vlad Chiricheş va fi anunţat oficial ca fiind noul jucător al lui Tottenham, românul semnînd în urmă cu mai mult de 2 ore contractul cu Hotspur, aşa cum FANATIK a anunţat! Anunţul va fi făcut pe siteul oficial al lui Tottenham. “Nu pot fi mai fericit decît atît”, este preview-ul declaraţiei pe care Chiricheş a făcut-o deja pentru siteul clubului din Nordul Londrei!

 chiri33

UPDATE Ora 17:00 / În urmă cu cîteva minute, Vlad Chiricheş a semnat contractul cu Tottenham, pentru o perioadă de 5 ani, românul urmînd a încasa,  în primul an, 23.000 de lire sterline pe săptămînă! Anunţul va fi făcut pe site-ul lui Tottenham, cu primele imagini şi declaraţii făcute de Chiri pentru Spurs TV! Pînă atunci, jucătorul nu are voie să dea nicio declaraţie!

 

UPDATE Ora 16:30 / Vizita medicală s-a încheiat după aproape 6 ore! Chiricheş a părăsit Holly House Hospital în urmă cu cîteva minute şi urmează semnarea contractului, după ce primeşte OK-ul de la medici!

 

UPDATE Ora 15:40 / Ziariştii britanici au ajuns la concluzia că Andre Villas-Boas are acum, la dispoziţie, un lot din care poate alinia două echipe foarte competitive, plecarea lui Bale la Real Madrid reprezentînd aducerea unor alţi jucători extrem de importanţi! “Tottenham l-a vîndut pe Elvis, dar i-a cumpărat pe Beatles!”, au concluzionat jurnaliştii de pe Tamisa!

echipe tottenham

UPDATE Ora 15:20 / Fanii lui Tottenham au numai cuvinte de laudă la adresa lui Chiricheş, în aşteptarea anunţului oficial că românul a semnat contractul cu londonezii! Mai mult, aceştia i-au realizat şi o animaţie, cu golul marcat din foarfecă, cu Molde, reuşită care i-a cucerit definitiv pe suporterii echipei din nordul Londrei!

chiri

 

UPDATE Ora 15:00 / Lamela (foto) a încheiat vizita medicală şi a mers la baza de antrenament a lui Tottenham, de pe Hotspur Way, pentru a semna contractul. Niciun semn încă despre Chiricheş!

lamela

UPDATE Ora 14:50 / Ziariştii englezi comentează cu umor faptul că din spatele uşilor clubului nu transpiră nicio informaţie, încă, cu privire la vizita medicală a celor 3 jucători: Lamela, Chiricheş şi Eriksen: “Baldini şi Levy s-au asigurat că la clinica medicală şi la club nu va exista astăzi nici măcar semnal la telefon, pînă în momentul în care cntractele vor fi semnate!”, scrie Mirror, făcînd aluzie la ratarea transferului internaţionalului brazilian Willian, care făcuse vizita medicală la Tottenham, dar a semnat imediat cu Chelsea!

UPDATE Ora 12:30 / Chiricheş efectuează vizita medicală la Holly House Hospital, alături de alte două achiziţii ale lui Tottenham: Lamela (AS Roma) şi Eriksen (Ajax Amsterdam). El este însoţit la clinică de Alan Dixon, fratele vitreg al preşedintelui lui Hotspur, Daniel Levy. Dixon este ofiţerul de legătură cu jucătorii al lui Tottenham.

UPDATE Ora 11:00 / SkySports are numai cuvinte de laudă pentru român şi numeşte transferul la Tottenham al lui Chiricheş “a brilliant signing”!

UPDATE Ora 10:15 / Fanii lui Tottenham l-au “analizat” pe Chiricheş după prima poză făcută pe pămînt britanic. “Mesajul de pe tricou e spectaculos! Dar îmbrăcămintea soţiei arată jalnic! Să îi cumpere nişte haine, din banii de la Tottenham”, au comentat suporterii lui Spurs pe reţelele de socializare!

UPDATE Ora 10:00 / Fundaşul român a ajuns aseară pe Heathrow şi l-a întîlnit pe directorul tehnic al lui Tottenham, Franco Baldini. Ziariştii de la Mail i-au imortalizat sosirea şi l-au “însurat” pe Vlad, înaintea nunţii. Sabrina Macsim, logodnica lui Chiri, îl însoţeşte la Londra pe fundaşul român!

chiri mail

Vlad Chiricheş a plecat, alături de logodnica sa, miercuri, la 17:30, cu o cursă de linie către Londra pentru a efectua vizita medicală la Tottenham, iar din momentul în care va pune piciorul pe pămînt britanic, fundaşul va avea un program bine stabilit de londonezi! FANATIK a aflat care este acesta şi ce îl aşteaptă pe Chiricheş în prima zi la Hotspur!

Genunchiul stîng al lui Chiricheş va fi supus unor teste dure!

Astfel, în timp ce impresarul său Giovanni Becali va purta ultimele discuţii cu oficialii englezi cu privire la contractul său, Chiricheş merge azi, dis-de-dimineaţă, la un spital privat din Londra, Holly House Hospital (foto), unde va efectua timp de cîteva ore bune vizita medicală! Englezii vor verifica, cu foarte mare atenţie, atît analizele medicale uzuale, dar, cu preponderenţă, îşi vor focaliza atenţia pe genunchiul stîng, la care fundaşul a suferit o entorsă în derby-ul cu Dinamo! Astfel, Chiricheş va fi supus unor teste fizice specifice dure, prin care londonezii doresc să se convingă că ligamentele jucătorului nu au fost afectate de entorsa suferită, mai ales că perioada de refacere a fost una scurtă!

Holly_House_-(11)

 

Contractul se semnează pe Hotspur Way

După ce medicii cu care Tottenham lucrează de ani buni îi vor fi asigurat pe londonezi că Vlad Chiricheş nu are niciun fel de problemă medicală, fundaşul se va deplasa la baza de antrenament de pe Hotspur Way (foto), unde va semna contractul ce îi va aduce aproape 7 milioane de euro în următorii 5 ani şi va îmbrăca, în premieră, tricoul oficial de joc al lui Hotspur! Momentul va fi, conform protocolul prestabilit de londonezi, imortalizat, în exclusivitate, pentru site-ul oficial al lui Tottenham, urmat de primele impresii ale jucătorului pentru Spurs TV!

hotspur

După meciul cu Tbilisi, îl va cunoaşte pe Andre Villas-Boas!

După toate acestea, spre seară, Chiricheş va fi preluat de reprezentanţii clubului şi transferat pe White Hart Lane, unde va asista la jocul cu Dinamo Tbilisi, care, după 5-0 în tur, nu reprezintă decît un antrenament cu public pentru britanici! Meciul ce va reprezenta calificarea în grupele Europa League va fi vizionat de Chiri din loja VIP, urmînd ca, după meci, românul să ia primul contact cu noii săi colegi şi antrenor, Andre Villas-Boas!