Nicio categorie

Chiricheş va fi coleg cu un SUPER-ATACANT! Pe cine vrea să cumpere Tottenham

Englezii de la Tottenham au investit peste o sută de milioane în transferuri în acest sezon, însă rezultatele au întîrziat să apară. Elevii lui Tim Sherwood ocupă doar locul 6, cu 56 de...
03.04.2014 | 16:13
Chiricheş va fi coleg cu un SUPER-ATACANT! Pe cine vrea să cumpere Tottenham

Englezii de la Tottenham au investit peste o sută de milioane în transferuri în acest sezon, însă rezultatele au întîrziat să apară. Elevii lui Tim Sherwood ocupă doar locul 6, cu 56 de puncte.

Conducerea clubului londonez a decis să vîndă jucătorii care nu au dat randament şi să achiziţioneze alţii care să îi poată duce în Liga Campionilor sezonul viitor.

Conform presei din Anglia, formaţia lui Vlad Chiricheş vrea să achiziţioneze un super-atacant, Romelu Lukaku, de la Chelsea. Vîrful este în acest moment împrumutat la Everton, iar suma de la care încep negocierile este de peste 25 de milioane de euro.

În cursa pentru atacantul belgian se află şi formaţia la care evoluează acum, Everton, care este foarte aproape de a participa în cupele europene în acest sezon.

Lukaku a marcat 12 goluri în acest sezon de Premier League, majoritatea reuşitelor în momente decisive care au dus-o pe Everton pînă pe locul 5.

Lukaku_2695825b

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri