Fotbal intern

Chiajna a vrut să-l transfere pe Wellington cu 50.000 €, preţul lui a EXPLODAT în cîteva luni!

Wellington a fost la un pas să plece de la Chiajna, cu o destinaţie necunoscută în fotbal. Urma să se transfere pe 50.000 de euro în Tunisia! Întrebat de primarul Mircea Minea dacă să...
28.12.2013 | 14:25
Chiajna a vrut sal transfere pe Wellington cu 50000 E pretul lui a EXPLODAT in citeva luni

Wellington a fost la un pas să plece de la Chiajna, cu o destinaţie necunoscută în fotbal. Urma să se transfere pe 50.000 de euro în Tunisia! Întrebat de primarul Mircea Minea dacă să renunţe la fotbalist, Chirilă nu şi-a dat acordul. Acum, jucătorul a ajuns să coste peste 1 milion de euro, mai crede tehnicianul.

„Tuturor jucătorilor pe care îi antrenez le-a crescut enorm cota de piaţă de la începutul campionatului şi pînă acum. În vară, cînd ni s-a oferit pe Wellington 50.000 de euro din partea unui club din Tunisia, i-am spus domnului Minea că îl voi face un jucător de superclasă şi îi mulţumesc primarului că a dat dovadă de mult tact şi inteligenţă. Iată că acum se discută despre Wellington la o sumă reală pentru valoarea sa, aceea de un milion de euro, la care, dacă mă întrebaţi pe mine, aş adăuga plus TVA şi încă 20 la sută dintr-un eventual transfer. Eu vă asigur că Welington nu va pleca pînă la vară”, a spus Chirilă pentru FANATIK.

“Nu ne interesează nici un jucător de la Steaua”

Tehnicianul Concordiei a mai precizat că un eventual transfer al lui Wellington la Steaua nu este posibil. Chirilă a mai anunţat că nu-l interesează nici un jucător de la Steaua, chiar dacă aceştia s-ar numi Mihai Răduţ, Adrian Cristea sau Cornel Rîpă. „Eu şi domnul primar avem aceeaşi filozofie de a construi şi de a nu cumpăra, iar cu asta am dat răspunsul şi în privinţa jucătorilor de la Steaua care, cu tot respectul pentru ei, nu ne interesează datorită faptului că nu vom mai lua jucători împrumut pe care să-i creştem pentru alţii. Chiajna are nevoie numai de jucători cu contracte semnate pe patru, cinci ani. În cazul în care Concordia va cumpăra jucători, o va face numai din profitul realizat în urma unei vînzări, pentru că aici vorbim de un business corect”, a spus Chirilă.

“La Chiajna vor veni numai jucători de 24K”

Ionuţ Chirilă este optimist că va reuşi să construiască la Chiajna o echipă redutabilă, formată numai din fotbalişti valoroşi. „Nu vor pleca jucători pînă la finalul sezonului. Trebuie să exploatăm totul din echipa actuală şi să o ducem la nivel înalt pentru ca echipa să fie cea care face selecţia. Cînd o echipă este puternică în toate compartimentele şi are forţă colectivă, este clar că jucătorii care vor veni vor fi de 24 de karate. În acel moment, gradul de risc, ca investiţie, va fi unul minim. În concluzie, dacă lui Wellington i-a crescut valoarea pînă acum, cred că şi în următoarele şase luni ea va creşte şi vom putea vorbi abia la vară de un transfer profitabil în cazul lui”, a încheiat tehnicianul Concordiei.

ccccccccccc