“Dinu nu e străin de moartea lui Hîldan!”. Mister, şocat

Ionuţ Chirilă şi Cornel Dinu continuă teribilul război al declaraţiilor declanşat în urmă cu cîteva zile. Totul a plecat de la dezvăluirea lui Chirilă că Procurorul i-ar fi blocat venirea...
01.11.2013 | 13:31
Dinu nu e strain de moartea lui Hildan Mister socat

Ionuţ Chirilă şi Cornel Dinu continuă teribilul război al declaraţiilor declanşat în urmă cu cîteva zile. Totul a plecat de la dezvăluirea lui Chirilă că Procurorul i-ar fi blocat venirea la cîrma “roş-albilor”. Tehnicianul Concordiei a făcut, pe gsp.ro, o serie de acuzaţii incredibile la adresa simbolului dinamovist, acuzîndu-l inclusiv de moartea lui Hîldan. “Eu nu am ce să mai discut despre Chirilă. Nu mă mai interesează subiectul. Deja discuţia a ajuns prea departe”, a declarat Cornel Dinu, foarte bulversat şi şocat, pentru FANATIK.

„Este o nulitate de antrenor”

“În mod normal, acestui personaj senil din fotbalul românesc n-ar trebui să-i răspund, dar sînt cîteva lucruri care trebuie spuse despre el. Cine vorbeşte despre mine? Acest Don Quijote al fotbalului românesc, care de 7-8 ani vorbeşte doar de Imperiul Bizantin, de balcanisme şi de domnitorii Ţării Româneşti, dar care de fapt nu e altceva decît parte integrantă din dezastrul în care a ajuns Dinamo. Cine vorbeşte despre mine? O nulitate care are performanţe, între ghilimele, demne de Guiness Book. Păi, nici în Papua Noua Guinee, într-un meci disputat între băştinaşi, cu porţi făcute din palmieri, nu poţi să iei 5 goluri în 18-20 de minute, aşa cum s-a întîmplat în Dinamo – Foresta cu el antrenor. Nu vreau să reamintesc de acel 2-5 de la Kosice, cu echipa naţională, în care spectatorii români strigau ironic «lăsaţi-i p-ăştia în 7, ca să ne dea şi golul 6»”.

“Nu i-a vrut pe Codrea şi Mutu”

“Cine e acest Dinu? Cel care l-a dat afară de la Dinamo pe Paul Codrea, pe care eu îl adusesem pe 6.000 de dolari şi despre care el a spus că nu există ca fotbalist, dar Dinamo l-a vîndut la Genoa pe 3 milioane de dolari. Cine e acest Dinu? Cel care a spus despre Mutu că nu va fi niciodată fotbalist, pentru ca apoi Inter Milano să-l cumpere de la Dinamo. Cine e acest Dinu? Cel care l-a aruncat de la Dinamo la UTA pe Florentin Petre, spunînd că n-are nevoie de un pitic, ci de un sîrb de 1,85 metri”.

“După ce au ajuns pe mîna lui au început să moară”

“Acest personaj macabru nu e străin nici de moartea lui Cătălin Hîldan! Cum se face că timp de 8 ani, cît timp eu am lucrat cu acea generaţie formidabilă, jucătorii n-au avut nici măcar o răceală şi toate testele de la INMS, făcute din 6 în 6 luni, ieşeau perfect, apoi, după ce au ajuns pe mîna lui Dinu la echipa mare au început să moară sau să e infecteze cu virusul Hepatic C? Acest personaj odios din fotbalul românesc se autointitulează simbol al lui Dinamo, de parcă Pîrcălab, Dumitrache, Hîldan, care au murit la propriu şi la figurat pentru Dinamo, n-ar însemna nimic. N-a făcut nimic altceva decît să lovească în toţi oamenii lui Mircea Lucescu. De ce? Din ură şi dintr-o invidie imensă, pe care i le poartă lui Lucescu. Poate lumea nu ştie, dar cînd nea Mircea a fost instalat antrenor principal la Inter Milano, Dinu a intrat în comă alcoolică, din care n-a mai ieşit timp de 3 zile”.

“A numit antrenori de carton la Dinamo!”

“Tot timpul, Dinu a influenţat numirea unor antrenori de carton la Dinamo, pe care să-i conducă din spate. Aşa s-a întîmplat şi în 2011, cînd eu am fost blocat, pentru ca apoi, Dinamo, deşi a avut un avans şi de 8 puncte în clasament, să piardă un titlu care era foarte la îndemînă pentru că nici o contracandidată nu emitea, ca valoare, pretenţii la primul loc. Cam atît am avut să-i spun acestui personaj abject din fotbalul românesc, căruia îi mai transmit doar atît: el continuă să moară, în timp ce eu continui să trăiesc”.

Tags: