Carousel hot news

“Chirilă să tacă! A încercat să mă cumpere pentru un meci!”

Scandalul dintre Ionuţ Chirilă şi Cornel Dinu continuă cu o serie de dezvăluiri "sub centură". Antrenorul Chiajnei l-a acuzat pe Dinu că are pe conştiinţă moartea lui Hîldan, iar Mister...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 01.11.2013 | 17:13
Ionut Chirila (antrenor Concordia Chiajna).

Scandalul dintre Ionuţ Chirilă şi Cornel Dinu continuă cu o serie de dezvăluiri “sub centură”. Antrenorul Chiajnei l-a acuzat pe Dinu că are pe conştiinţă moartea lui Hîldan, iar Mister şi-a reamintit un episod în care fiul marelui ziarist Ioan Chirilă a încercat un blat la unul dintre derby-urile campionatului. Chirilă ar fi încercat, în 1999, înaintea unui meci direct dintre Rapid şi Dinamo, să ofere recompense financiare lui Florentin Petre şi Cătălin Hîldan ca s-o lase mai moale.

Conform apropiaţilor lui Dinu, Chirilă a fost surprins de către Ionel Augustin, antrenor secund al lui Dinamo la sfîrşitul anilor ’90, în apartamentul lui Cătălin Hîldan, pe care încerca să-l convingă să nu se întrebuinţeze prea tare în partida cu Rapid. “Dinu ne-a povestit cum Augustin s-a înfuriat cînd l-a surprins pe Chirilă în apartamentul lui Hîldan, care îi fusese elev la juniori. Încerca să-l convingă pe regretatul Cătălin să trîntească meciul cu Rapid, dar era refuzat constant. Cînd Augustin a auzit toate aceste lucruri, l-a dat afară în şuturi”, ne-au dezvăluit prietenii Procurorului.

“A vrut să mă cumpere pe mine şi Hîldan”

Contactat de FANATIK, fostul căpitan al “cîinilor” şi una dintre emblemele lui Dinamo, Florentin Petre, a susţinut dezvăluirile “Procurorului” şi aduce amănunte noi în povestea tentativei de blat în care dirijor a fost Ionuţ Chirilă. “Să nu mai vorbească Chirilă care a încercat să mă cumpere şi pe mine, dar i-am dat cu flit repede pentru că nu mă pretez la aşa ceva. Evenimentele petrecute în apartamentul lui Cătălin Hîldan sînt adevărate”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, jucătorul care a evoluat 12 ani în “Groapă”.

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1,LIGA 1 (7.05.2013)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!