Sporturi

Chiturile CERESIT l-ar mulțumi și pe mereu nemulțumitul Dan Petrescu! Un interior în care s-a folosit Colecția Trend relaxează prin explozia de culori și calități! Chituri create pentru designeri și „meseriași”!

17.01.2020 | 15:33
Chiturile CERESIT lar multumi si pe mereu nemultumitul Dan Petrescu Un interior in care sa folosit Colectia Trend relaxeaza prin explozia de culori si calitati Chituri create pentru designeri si meseriasi
ADVERTISEMENT

Lider cu CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1 și calificat în primăvara Europa League, cunoscutul antrenor Dan Petrescu este în permanență… nemulțumit! Ba de arbitri, ba de federație, ba de declarațiile adversarilor, ba de dezvăluirile din presă, ba de răsăritul soarelui, ba de proprii jucători… ba de… ba de… ba de…

Soluția vine de la CERESIT!

Așa că i-ar trebui ceva relaxant nu numai la stadion, în vestiar sau pe gazon, dar și acasă. Unde, atenție, calitatea materialelor de construcție este esențială. Degeaba ai o faianță frumosă sau o gresie spectaculoasă dacă rosturile dintre plăcile respective îți „zgârie” privirea și… confortul!

ADVERTISEMENT

Soluția vine de la CERESIT! Performanța vine de la CERESIT! Chiturile CERESIT asigură și rezistență, și cromatică. Nu ezita: provoacă o… explozie de culori pentru casa ta cu chiturile premium CE 40! Calitate pentru profesioniști, create pentru designeri și… cârcotași precum Dan Petrescu!

Terenul de joc preferat de chiturile CERESIT: toată casa ta!

Secretul unui aspect remarcabil este detaliul. Chiar și atunci… de fapt mai ales atunci când este vorba despre casa noastră! Concret: sufrageria, de exemplu, este locul unde te poți manifesta liber. Alegând plăci ceramice în culori din gama aer, sporești sentimentul de libertate. Un cămin primitor îți oferă întotdeauna un sentiment de stabilitate.

ADVERTISEMENT

Găsirea chitului de rosturi care se potrivește cel mai bine cu un interior modern poate să-ți ofere calmul de care ai nevoie. Alegerea chitului de rosturi poate fi la fel de importantă precum alegerea plăcilor de gresie și faianță sau a altor elemente de design, pentru că poate scoate în evidență – și impune! – tonalitatea întregii încăperi.

Explozie de culoare pentru casa ta cu chiturile premium CE 40. Calitate pentru profesioniști, create pentru designeri

Ceresit CE 40 Aquastatic este un chit flexibil, impermeabil pentru rosturi de până la 8 mm. Tehnologia cu Silica Active asigură o lucrabilitate excelentă, o rezistență sporită, iar formula Color Perfect contribuie la o stabilitate perfectă a culorii.

ADVERTISEMENT

Cu ce a câștigat chitul Ceresit CE 40 Aquastatic… toate competițiile în domeniu:

  • Umplere uniformă a rosturilor
  • Rezistență sporită la crăpături și zgârieturi
  • Rezistență la ciuperci și mucegai
  • Culori puternice și luminoase
  • Stabilitate perfectă a culorii
  • Calitate și aspect deosebit

Iar culorile vii ne dau energie zi de zi. Utilizând chiturile CE 40 veți avea parte de o viață plină de pasiune. Culorile puternice și luminoase ale chitului Ceresit CE 40 Aquastatic aduc în joc calități de campioană:

ADVERTISEMENT
  • Durabilitate
  • Uscare omogenă
  • Aspect super-neted
  • Nu se deteriorează după aplicare și spălare
Tags: