Chivu analizează meciul FCSB – Lazio! ”Nu au şanse să câştige Europa League”

Vicentiu Dinescu   
în FCSB
10/01/2018, 23:32
Chivu analizează meciul FCSB – Lazio! ”Nu au şanse să câştige Europa League”

Fostul internaţional a spus că Lazio, la fel ca celelalte echipe de top din Serie A, se concentrează pe ocuparea unuia dintre primele patru locuri ale clasamentului, care duc în Champions League în sezonul următor.

”Steaua poate să o bată pe Lazio, dar nu cred că poate să se califice. Pentru Steaua e greu, pentru că Lazio e o echipă foarte bună. Acum, nu ştiu ambiţiile clubului respectiv. Aşa cum bine ştim, obiectivul echipelor din Italia care nu reuşesc să câştige campionatul este să termine pe un loc care să le permită să joace în Champions League”, a afirmat Chivu la un post de televiziune.

Chivu crede că Lazio se va concentra pe campionat

Fostul fundaş de la Roma şi Inter Milano a spus că Lazio nu prea vrea să joace în Europa League: ”Obiectivul lui Lazio este campionatul şi terminarea între primele 4, pentru că automat au şansa de a juca în Liga Campionilor şi de a câştiga nişte bani. Nu ştiu cât de mult îşi doresc să joace în Europa League sau câtă energie poate să consume un meci de Europa League jucat joia, ştiind că duminică sau luni poate ai un joc important în campionat”.

”Câştigarea Europa League îţi dă posibilitatea ca în anul următor să joci în Champions League şi e un imbold destul de puternic pentru anumite echipe, dar Lazio nu cred că are puterea să câştige anul ăsta competiţia”, a precizat Cristian Chivu.

FCSB o va înfrunta pe Lazio în 16-imile de finală ale Europa League. Partida din prima manşă va avea loc la 15 februarie, pe Arena Naţională, iar returul o săptămână mai târziu pe Stadio Olimpico din Roma.

Închide ×