Fotbal international

Chivu, la Inter: ”Frank e prietenul meu. Dacă are nevoie de mine, voi veni”

UPDATE 09.08.2016. ORA 18:35. Mancini a fost demis oficial de la Inter, iar locul său a fost luat de Franck De Boer. Cristi Chivu ar putea ocupa şi el un post la gruparea milaneză, întrucît se...
09.08.2016 | 18:40
Chivu la Inter Frank e prietenul meu Daca are nevoie de mine voi veni

UPDATE 09.08.2016. ORA 18:35. Mancini a fost demis oficial de la Inter, iar locul său a fost luat de Franck De Boer. Cristi Chivu ar putea ocupa şi el un post la gruparea milaneză, întrucît se înţelege foarte bine cu tehnicianul olandez.

”Frank este prietenul meu şi dacă are nevoie de ajutorul meu, voi veni. Inter va rămâne mereu în inima mea. Deocamdată nu m-a contactat nimeni, sunt în vacanţă cu familia, în Spania. Am urmărit jocurile celor de la Inter, dar nu aş vrea să comentez ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Cristi Chivu.

57a9f3db95f9cf483f49d325


Roberto Mancini nu mai este dorit la Inter Milano, iar locul său ar putea fi luat de Frank de Boer. Dacă olandezul va ajunge pe Meazza, un român ar putea să facă parte din staff-ul său.

Este vorba de Cristian Chivu, care, astfel, ar putea reveni la formaţia unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră.

Conform Gazzetta dello Sport, motivul principal pentru care Chivu ar ajunge la Inter ar fi acela că de Boer nu cunoaşte limba italiană. În aceste condiţii, fostul internaţional român i-ar putea fi de mare ajutor olandezului, care ar urma să semneze cu Inter un contract valabil pe trei sezoane.

Inter vrea să renunţe la Mancini doarece tehnicianul a refuzat să semneze prelungirea contractului, nemulţumit de faptul că Reus, Yaya Toure sau Vermaelen, jucătorii pe care i-a dorit în această vară, nu au ajuns sub comanda sa.

Chivu a jucat la Inter în perioada 2007-2014 şi a cucerit nouă trofee: Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor, trei titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe.