Fotbal intern

Galerie foto. Chivu vrea 4.000.000 de euro pe vila din Corbeanca. Proprietatea arată uluitor

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale a României şi al celor de la Inter, a decis să-şi vândă vila de milioane pe care o are lângă Bucureşti.
08.11.2017 | 20:36

Fostul mare fotbalist al româniei este hotărât să renunţe la vila de lux din Corbeanca, în care s-a mutat în 2012, iar proprietatea va putea fi cumpărată doar de unul dintre cei mai bogaţi români, deoarece suma cerută de fostul jucător al naţionalei României este piperată.

Anunţul în care Cristi Chivu şi-a anunţat intenţia de a vinde vila de lux din Corbeanca a fost publicat pe imobiliare.ro, iar acolo de pot vedea toate detaliile. Casa fostului internaţional român are şase camere, şapte băi şi are o suprafaţă utilă de 1.000 de metri pătraţi. Mai mult, cel care va cumpăra vila va avea spaţii de recreere incredibile, dar şi propriul centru de fitness. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

Vrea 4.000.000 de euro pentru vila din Corbeanca

Cristi Chivu a avut la dispoziţie în vila de lux de la Corbeanca o sală de bowling şi de biliard, o sală de spectacole, un cinematograf, o zona de spa şi o piscină interioară. În plus, viitorii proprietari vor avea la dispoziţie şi camere pentru angajaţi. Proprietatea care a fost construită în 2008 dispune şi de o grădină superb şi două locuri de parcare, iar preţul este uluitor: 4.000.000 de euro.

Pe parcursul carierei, Cristi Chivu a evoluat la echipe precum Inter, AS Roma, Ajax Amsterdam, Universitatea Craiova, Scolar Reşiţa şi FCM Reşiţa U 19. Pentru echipa naţională a României, fostul căpitan de la Inter a bifat 73 de meciuri şi a înscris 3 goluri. Şi-a încheiat cariera pe 31 martie 2014.

Tags: