Fotbal international

Choupo-Moting, fază de cascadorii râsului în PSG – Strasbourg 2-2! Video cu eroarea colosală a camerunezului

08.04.2019 | 10:07
ChoupoMoting faza de cascadorii rasului in PSG  Strasbourg 22 Video cu eroarea colosala a camerunezului

Atacantul Eric-Maxim Choupo-Moting a fost protagonistul unei faze de cascadorii râsului în meciul PSG – Strasbourg 2-2, din etapa cu numărul 31 din Ligue 1. Fotbalistul camerunez în vârstă de 30 de ani a fost folosit titular de antrenorul german Thomas Tuchel, care a decis să-l menajeze pe Kylian Mbapee și nu i-a avut la dispoziție pe accidentații Neymar, Edinson Cavani și Angel Di Maria.

Choupo-Moting, fază de cascadorii râsului în PSG – Strasbourg 2-2

Jucătorul născut la Hamburg din mamă nemțoaică și tată camerunez a început foarte bine partida de pe stadionul Parc des Princes și a deschis scorul în minutul 13, iar parizienii păreau că se îndreaptă spre cel de-al optulea titlu ndin istorie și al doilea consecutiv. Însă, până la pauză Eric-Maxim Choupo-Moting s-a făcut de râs oferind practic o fază de cascadorii râsului în partida încheiată PSG – Strasbourg 2-2.

Oaspeții au reușit egalarea prin Nuno Da Costa în minutul 26, iar două minute mai târziu Christopher Nkuku a primit o pasă în adâncime, l-a lobat pe portarul belgian Matz Sels, și suporterii formației Paris Saint-Germain se pregăteau să celebreze al doilea gol al favoriților. Însă, bucuria le-a fost refuzată chiar de Eric-Maxim Choupo-Moting, care în încercarea de a-și trece el numele pe lista marcatorilor a oprit balonul chiar pe linia porții, iar unul dintre fundașii adverși a reușit să degajeze.

Momentul în care Eric-Maxim Choupo-Moting oprește pe linia porții balonul care intra în poartă
Momentul în care Eric-Maxim Choupo-Moting oprește pe linia porții balonul care intra în poartă

PSG e la un pas de titlul cu numărul 8

În cele din urmă meciul Paris Saint-Germain – Strasbourg s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar campioana en-titre a fost nevoită să amâne petrecerea pentru câștigarea unui nou titlu. Cu șapte etape înainte de finalul sezonului, parizienii au 20 de puncte avans în clasamentul din Ligue 1 față de următoarea clasată, OSC Lille, pe care o vor întâlni în runda viitoare în deplasare.

Deși sunt la un pas de câștigarea unui nou titlu în Franța, la Paris Saint-Germain situația nu este deloc liniștită după eliminarea din optimile de finală ale Champions League. Patronul Nasser Al-Khelaifi a început deja să se gândească la sezonul viitor și a făcut o listă de achiziții pe care se află nume importante precum Ander Herrera, Idrissa Gueye, Raphael Varane, Allan, Tanguy Ndombele, Matthijs de Ligt şi Cristiano Piccini.