News

CNN l-a dat concediat pe Chris Cuomo, fratele fostului guvernator din New York. “Au ieşit la iveală noi informaţii”

Postul de televiziune CNN l-a dat afară pe Chris Cuomo după ce s-a aflat că și-a ajutat fratele, fostul guvernator din New York. Chris a lucrat pentru CNN în ultimii 8 ani.
05.12.2021 | 12:42
CNN la dat concediat pe Chris Cuomo fratele fostului guvernator din New York Au iesit la iveala noi informatii
ADVERTISEMENT

Prezentatorul american de televiziune Chris Cuomo a fost dat afară de CNN pentru ajutorul acordat fratelui său, fostul guvernator al statului New York.  Andrew Cuomo este acuzat agresiune sexuală.

”Chris Cuomo a fost deja suspendat la începutul acestei săptămâni, în așteptarea unei evaluări suplimentare a noilor informații care au ieșit la iveală despre implicarea sa în apărarea fratelui său. Contractul său a fost reziliat, cu efect imediat”, se arată în comunicatul CNN, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Decizia a venit ca urmare a unor ”noi informații apărute referitor la implicarea sa în apărarea fratelui său”, a anunțat televiziunea americană.

Chris Cuomo a fost dat afară de CNN după ce și-a ajutat fratele. Fostul guvernator Andrew Cuomo e acuzat de agresiune sexuală

Andrew Cuomo – Foto: Hepta.ro

Fostul guvernator al statului New York, Andrew Cuomo, a fost inculpat în octombrie pentru agresiune sexuală asupra unei foste angajate.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apărut informații în care erau menţionate cazurile a 11 femei hărţuite sau agresate sexual.

Politicianul în vârstă de 63 de ani intenţiona să candideze pentru un al patrulea mandat de guvernator al New Yorkului în 2022. Acesta şi-a dat demisia pe 11 august.

ADVERTISEMENT

Inițial, fratele fostului Guvernator a fost suspendat de CNN pe o perioadă nedeterminată. Totuși, documentele publicate în această săptămână de procurorul general din New York, Letitia James, au arătat că Chris Cuomo ”a presat continuu personalul guvernatorului, pentru a fi lăsat să joace un rol mai important în apărarea fratelui său”.

Nu acesta este modul în care vreau să se încheie contractul meu cu CNN, dar v-am spus deja de ce și cum l-am ajutat pe fratele meu”, a spus Chris Cuomo într-o declarație făcută pe Twitter.

ADVERTISEMENT

”Permiteți-mi acum să spun, oricât de dezamăgitor este, că nu aș putea fi mai mândru de echipa de la Cuomo Prime Time și de munca pe care am făcut-o la emisiunea numărul 1 a CNN, în cel mai important slot orar.

Le datorez multe tuturor și îmi va lipsi acel grup de oameni speciali care au făcut o muncă cu adevărat importantă”, a adăugat fratele fostului Guvernator de New York.

ADVERTISEMENT