Sporturi

Chris Evert a desemnat rivalitatea pe care vrea s-o vadă cât mai des în circuit. Simona Halep, inclusă şi ea

27.10.2018 | 13:24
Chris Evert a desemnat rivalitatea pe care vrea so vada cat mai des in circuit Simona Halep inclusa si ea

Chris Evert a desemnat rivalitatea pe care vrea s-o vadă cât mai des în circuit. Chris Evert, în vârstă de 63 de ani, a vorbit la prezentarea trofeului denumit “Chris Evert”, trofeu care a fost pentru prima dată înmânat Simonei Halep, jucătoarea care a încheiat acest sezon pe primul loc în clasamentul WTA. Americanca a făcut mai multe declaraţii la Singapore, acolo unde a vorbit despre rivalităţile pe care ar vrea să le vadă tot mai des în circuitul feminin de tenis.

Chris Evert, câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a desemnat-o pe Simona Halep în mai multe rivalităţi pe care ar dori să le vadă. “Bună întrebare. Chiar m-am gândit la Halep/Stephens când le-am văzut – a fost Cincinnati? Montreal. Când le-am văzut jucând acel meci, m-am gândit, în regulă, sper să ia câteva săptămâni libere înainte de US Open, nu? Aceea a fost într-adevăr o luptă. Mi-a plăcut. Mi-a plăcut mult, pentru că între ele este un contrast foarte mare, la personalităţi, stiluri, stări de spirit, antrenori. Este fără doar şi poate un concurs”, a spus primul lider mondial din circuitul feminin de tenis.

Chris Evert a vorbit despre cea mai mare rivalitate din circuitul feminin de tenis

De asemenea, Evert, care a petrecut pe prima poziţie a clasamentului mondial 260 de săptămâni, a mai desemnat o rivalitate în care Simona Halep şi-a găsit cu uşurinţă locul. “Ele două sunt foarte bune. La Halep şi la Kerber mă refer. Se aseamănă atât de mult! Cel mai mult mi-a plăcut rivalitatea Steffi/Monica, poate că putem aduce înapoi acea rivalitate. A fost grozavă. Mi-a plăcut enorm!”, a mai spus Evert.

În vara care tocmai a trecut, Sloane Stephens a fost întrebată dacă este de părere că rivala ei cea mai mare este Simona Halep: “Nu este o rivalitatea dacă tu nu bați acea persoană.” 7-2 este scorul înfruntărilor directe dintre Halep și Stephens. Românca a câștigat ultimele 6 dueluri, cea mai importantă victorie obţinând-o în finala Roland Garros 2018. Rămâi pe FANATIK.RO pentru a citi un interviu acordat în exclusivitate de Chris Evert pentru Fanatik.ro despre Simona Halep.

Tags: