Sporturi

Chris Evert a dezvăluit numele jucătoarei care o va surclasa pe Simona Halep în clasament în 2019

30.12.2018 | 14:30
Chris Evert a dezvăluit numele jucătoarei care o va surclasa pe Simona Halep în clasament în 2019

Chris Evert a dezvăluit numele jucătoarei care o va surclasa pe Simona Halep în clasament în 2019. Chiar dacă 2018 a fost fără îndoială anul Simonei Halep, două foste glorii ale tenisului mondial feminin nu cred că supremaţia româncei va mai ţine pentru încă un sezon. Chris Evert şi Martina Navratilova, ambele câştigătoare a câte 18 titluri de Grand Slam fiecare, au anunţat cine o va întrece pe Simona în clasament în 2019.

Evert este de părere că cehoaica în vârstă de 26 de ani, Karolina Pliskova, va încheia noul sezon competiţional pe prima treaptă a clasamentului WTA. “Simona trebuie să lucreze atât de mult pentru că nu are o mare lovitură, dar chiar munceşte şi face un mare efort. Alegerea mea este însă alta. Pliskova va termina anul pe primul loc. E o alegere grea, dar eu pe ea o aleg. Halep a fost pe primul loc în ultimii doi ani şi nu cred că mai poate rezista”, a spus Chris Evert pentru WTA TV.

Chris Evert a anunţat numele liderului mondial din WTA în 2019

Mai mult, Martina Navratilova a fost imediat de acord cu a sa colegă de studio. “Pliskova are talent, are armele necesare pentru asta”, a comentat şi Navratilova. În prezent, cehoaica ocupă locul al 8-lea în clasamentul mondial, având 4.465 de puncte. Simona este pe primul loc cu 6.921 de puncte. Totuşi, Evert şi Navratilova s-au arătat cu adevărat impresionate de un aspect din jocul româncei din fruntea ierarhiei WTA.

Ele au decis că backhand-ul Simonei Halep este cel mai spectaculos din circuit. “Kvitova are o lovitură puternică, dar de data asta merg pe constanță. Trebuie să o aleg pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare a lumii. Backhand-ul ei în lung de linie este ucigător”, a declarat Navratilova. Chris Evert a fost de acord imediat: “Trebuie să fiu de acord cu tine. Întotdeauna mi-a plăcut aceasta lovitură a ei. Obține multe puncte datorită ei. Lovește atât de natural, cu un balans splendid”. Sportiva noastră va începe noul sezon competiţional la Sydney.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri