Sporturi

Chris Evert a prevăzut forma bună a Simonei Halep, în ciuda accidentării: „De ce să nu câștige chiar ea Australian Open?”

19.01.2019 | 11:35
Chris Evert a prevazut forma buna a Simonei Halep in ciuda accidentarii De ce sa nu castige chiar ea Australian Open

Chris Evert (64 ani), câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem, a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK cu o lună înainte de startul turneului de la Melbourne.

Chiar dacă la acea vreme, Simona avea patru înfrângeri consecutive în circuitul WTA și prezența sa la Australian Open era pusă la îndoială din cauza problemelor la spate, Chris Evert a arătat o foarte mare încredere în șansele sportivei noastre de a triumfa la Melbourne.

Chris Evert a prevăzut forma bună a Simonei Halep, în ciuda accidentării

Iată mai jos un scurt fragment din amplul interviu realizat de FANATIK.RO cu una dintre cele mai mari sportive din istoria WTA.

Înainte de a câştiga 6 turnee la rând de Grand Slam, aţi pierdut 3. La fel şi Simona. Două finale de Roland Garros şi una la Australian Open. Credeţi că vor mai urma şi alte titluri de Mare Şlem pentru ea, de acum înainte?
– Are toate şansele! Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga.

Tot Roland Garros?
– Simona e excelentă pe hard. Cred că Australian… De ce nu ar câştiga Australian?

Din cauza accidentării! Nu ştiu dacă va fi refăcută 100% până la Melbourne…
– Va fi bine, după 5-6 săpătămâni de pauză, dacă accidentarea nu e gravă, va fi aptă de joc, veţi vedea!

Chris Evert a castigat de doua ori Australian Open
Chris Evert a castigat de doua ori Australian Open

Simona Halep – Serena Williams în optimi la Australian Open

Halep a obținut trei victorii consecutive la Australian Open 2019, învingându-le pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin și Venus Williams. Urmează o confruntare ce se anunță extrem de complicată, cu Serena Williams, sportivă împotriva căreia a pierdut opt dintre cele nouă confruntări disputate până acum.

Simona Halep a pierdut finala anul trecut la Australian Open în fața danezei Caroline Wozniacki, jucătoare eliminată la această ediție de Maria Șarapova.