Chris Evert crede în Halep: “E pregătită să câştige la Roland Garros”

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
15/04/2018, 22:51
Chris Evert crede în Halep: “E pregătită să câştige la Roland Garros”

Cu trei finale de Grand Slam pierdute până acum, Simona Halep are ocazia să îşi ia revanşa la Paris, unde actuala ediţie a Roland Garros se dispută între 27 mai şi 10 iunie. Românca are deja două finale la French Open. A pierdut în ultimul act şi primul Slam al anului, în Australia.

“Anul trecut, la Roland Garros, Halep a pierdut cu Ostapenko după ce a avut un avantaj foarte mare. Totuşi, nu ştiu exact cum, victoria i-a scăpat. Am ascultat conferinţa ei de presă după acel meci, cred că a fost o lecţie care i-a adus maturitate.

Evert: “Halep, mai bine pregătită decât anul trecut”

A fost un meci foarte echilibrat, a jucat bine, iar mentalitatea ei a fost corectă. Acum că este şi mai bine pregătită pentru a câştiga la Paris. Iar când acest trofeu va veni, victoria va fi cu atât mai dulce având în vedere cât a aşteptat-o. Va fi o senzaţie incredibilă pentru ea”, a declarat Evert.

Ştirea MOMENTULUI

Presa din Slovenia, după oferta lui Becali pentru Zahovic: “Patronul controversat îl vrea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.