Cele mai citite

Chris Evert crede în Halep: “E pregătită să câştige la Roland Garros”

Simona Halep este favorita caselor de pariuri pentru Roland Garros, dar şi a lui Chris Evert, una dintre cele mai titrate jucătoare din istoria tenisului, cu 18 titluri de Grand Slam. Americanca a vorbit despre capitolele la care a progresat Halep.
15.04.2018 | 22:51
Chris Evert crede în Halep:

Cu trei finale de Grand Slam pierdute până acum, Simona Halep are ocazia să îşi ia revanşa la Paris, unde actuala ediţie a Roland Garros se dispută între 27 mai şi 10 iunie. Românca are deja două finale la French Open. A pierdut în ultimul act şi primul Slam al anului, în Australia.

“Anul trecut, la Roland Garros, Halep a pierdut cu Ostapenko după ce a avut un avantaj foarte mare. Totuşi, nu ştiu exact cum, victoria i-a scăpat. Am ascultat conferinţa ei de presă după acel meci, cred că a fost o lecţie care i-a adus maturitate.

Evert: “Halep, mai bine pregătită decât anul trecut”

A fost un meci foarte echilibrat, a jucat bine, iar mentalitatea ei a fost corectă. Acum că este şi mai bine pregătită pentru a câştiga la Paris. Iar când acest trofeu va veni, victoria va fi cu atât mai dulce având în vedere cât a aşteptat-o. Va fi o senzaţie incredibilă pentru ea”, a declarat Evert.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri