Cele mai citite

Chris Evert o critică dur pe Halep: “Nu te poţi comporta aşa”

După înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Indian Wells, Simona Halep a primit critici de la foste glorii ale tenisului mondial.
17.03.2018 | 10:26
Chris Evert o critică dur pe Halep:
ADVERTISEMENT

Simona Halep a suferit în semifinala de la Indian Wells cea de-a doua înfrângere sezonul acesta şi prima în faţa niponei Naomi Osaka în întreaga carieră. După aproximativ o oră de joc, Simona Halep a cedat în semifinala de la Indian Wells cu Naomi Osaka, 3-6, 0-6. De la 3-3 şi 30-0 pentru ea pe serviciul niponei, Simona nu s-a mai regăsit şi a pierdut 9 game-uri la rând.

Deşi a început meciul promiţător, Simona a început să renunţe treptat la luptă, iar în setul secund nu a reuşit să obţină niciun game. Chiar şi Darren Cahill a sesizat schimbarea drastică de atitudine a elevei sale: “Acesta nu e jocul tău”, i-a spus australianul Simonei la un OCC cerut de Simona care a tăcut mâlc pe tot parcursul intervenţiei.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, criticată pentru atitudinea din teren

Partida ce se anunţa o adevărată luptă a fost comentată la ESPN de către legendara Chris Evert şi Patrick McEnroe, care nu au lăsat să treacă neobservată cea de-a doua înfrângere a sezonului pentru Halep. Câştigătoare a 18 titluri de Mare Şlem, Evert a răbufnit în setul secund al meciului Halep vs. Osaka la microfonul ESPN: “Un lider mondial nu se comportă astfel”. Cei doi comentatori nu au avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep care a părut absentă de la jumătatea setului inaugural până la finalul partidei. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri