Sporturi

Chris Evert despre strategia lui Halep: „Să fim serioși. Darren e antrenorul Simonei”

21.01.2019 | 10:54
Chris Evert despre strategia lui Halep Sa fim seriosi Darren e antrenorul Simonei
ADVERTISEMENT

Chris Evert a comentat pentru ESPN partida dintre Simona Halep și Serena Williams, contând pentru optimile de finală de la Australian Open 2019. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Evert, care a câștigat 18 turnee de Mare Șlem, crede că Darren Cahill s-a implicat în pregătirea Simonei pentru turneul de la Melbourne, chiar dacă cei doi au încetat oficial colaborarea la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Chris Evert despre strategia lui Halep

„Darren o sfătuiește la acest turneu, hai să fim serioși. Chiar dacă nu mai stă în loja jucătoarei, Darren îi mai dă sfaturi și spunea că trebuie să fie foarte agresivă în acest meci” – a spus Chris Evert pentru ESPN.

Simona Halep este jucătoarea preferată a lui Chris Evert din circuitul WTA, fosta mare sportivă spunând într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, realizat în luna decembrie, că Simona poate triumfa la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona a pus capăt unei serii de coșmar

Simona Halep a încheiat anul 2018 cu patru înfrângeri la rând, iar în debutul acestui an a fost învinsă din nou, legând cinci înfrângeri consecutive. Deși nu mulți specialiști o vedeau ajungând prea departe la Australian Open, Halep a bifat trei victorii consecutive, învingându-le pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin și Venus Williams.

Primele două tururi au fost infernale pentru Simona, care a avut nevoie de set decisiv cu fiecare dintre adversare. Mai mult, Kenin a condus-o cu 4-2 în ultimul act, dar Simona a revenit miraculos, impunându-se cu 6-4, fără a mai pierde vreun game până la final.

ADVERTISEMENT

Cu Darren Cahill antrenor, Simona Halep a reușit anul trecut cel mai mare triumf din cariera sa, impunându-se în premieră la un turneu de Mare Șlem, chiar la Roland Garros, acolo unde câștigase și la juniori.