Halep_Wimbledon

Chris Evert, entuziasmată de victoria Simonei: “A fost strălucitoare. A citit perfect serviciul Serenei”

14.07.2019 | 11:57
chris evert despre simona halep. A fost strălucitoare!

Fosta mare campioană a anilor 80, americanca Chris Evert, cu 18 titluri de Grand Slam în palmares, a fost una dintre cele care au văzut mereu în Simona Halep o jucătoare de clasă, la fel cum a reacţionat şi Martina NBavratilova sau Kim Clijsters, toate partizane ale lui Halep. Totuşi, încrederea în puterea Simonei Halep de a recidiva la US Open anul trecut, după ce câştigase Roland Garros, a pus-o în dificultate pe Chris Evert, care s-a exprimat public asupra faptului că românca e principala favorită la Grand-Slam.-ul de la New York.

Chris Evert este entuziasmată de modul în care a bătut-o Simona Halep pe Serena Williams

Şi Simona a ieşit atunci ruşinos, pe poarta din dos, învinsă încă din turul 1 de Kaia Kanepi din Estonia. Chris Evert a taxat-o dur pe Halep după acel meci: A fost o înfrângere șocantă! Eu am ales-o pe Simona drept câștigătoarea turneului, dar, sincer, m-am făcut de râs! Mă uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens și văd că foarte des că, după ce câștigi primul Grand Slam, îți pierzi foamea de rezultate“.

La actualul turneu de la Wimbledon Chris Evert s-a mai ferit să emită pronosticuri înainte sau chiar în timpul competiţiei. Însă a erupt de bucurie imediat ce Simona Halep a devenit campioană, comentând pentru ESPN mai ales maniera autoritară în care s-a impus românca în faţa unei legende.

chris evert despre simona halep. Fosta mare campioană alături de simona

Evert fusese sigură de succesul lui Halep la US Open în 2018

A fost strălucitoare. Era cunoscută ca o jucătoare care dă totul înapoi, o jucătoare defensivă, dar tocmai i-a luat jocul Serenei. A avut un răspuns pentru puterea Serenei, a înţeles cum să-i returneze serviciul. Cred că mişcarea a fost principala ei armă în acest meci. Este cea mai dură înfrângere pentru Serena, din punct de vedere al scorului, într-o finală de Grand Slam.

Simţeai că Serena era în lumea ei mică acolo, nu avea nicio gaură în jocul ei. A fost remarcabil că a închis meciul jucând atât de bine, deoarece foarte des jucătoarele se trezesc şi realizează „o bat pe Serena” şi Serena le atacă apoi. Nu am văzut pe nimeni să citească atât de bine serviciul Serenei aşa cum a făcut-o Simona“.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri