Sporturi

Chris Evert îi acuză pe organizatorii de la Roland Garros: “Simona Halep ar putea avea de suferit!”

23.05.2018 | 12:39
Chris Evert îi acuză pe organizatorii de la Roland Garros:
Chris Evert, despre Roland Garros: "Simona Halep are de suferit!"

Chris Evert i-a criticat dur pe organizatorii de la Roland Garros după ce au ales să nu-i acorde statut de cap de serie Serenei Williams.

Evert avertizează că, în urma acestei decizii, inclusiv Simona Halep ar putea avea de suferit, întrucât ar putea să o întâlnească pe Serena Williams încă din primul tur. “Este greșit ce au decis organizatorii, ar trebui să protejeze jucătoarele. Nu doar pentru ea, ci și pentru celelalte jucătoare este greșit, deoarece le-ar putea întâlni în primul tur”, a spus Evert de curând.

 “Ar putea să o întâlnească pe Halep în primul tur! Nu trebuie să o pună înapoi pe primul loc în clasamentul WTA deoarece a plecat din acest loc, dar trebuie găsită o soluție pentru a găsi un mediu fericit, care este corect pentru toată lumea”, a mai declarat Evert pentru Reuters.

Chris Evert, critici la adresa organizatorilor de la Roland Garros

Reacția lui Evert vine după ce organizatorii de la Roland Garros au decis să nu-i ofere statut de cap de serie Serenei Williams. Mai multe jucătoare au spus că Serena merita să fie desemnată favorita numărul 1, dar organizatorii au ales-o pe Simona Halep, în baza clasamentului WTA. A fi cap de serie la Roland Garros reprezenta o miză importantă pentru Serena. Asta deoarece, fără statutul de cap de serie, ea poate întâlni jucătoare de top încă din primul tur. Totuși, americanca păstrează speranțe pentru turneul de la Wimbledon, unde organizatorii au anunțat deja că vor să o desemneze favorită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri