Simona Halep

Chris Evert, mesaj ferm pentru Simona Halep după umilința din primul set! „Asta trebuie să faci ca să o bați”

21.01.2019 | 11:11
Simona Halep trebuie să crească procentajul primului serviciu

Chris Evert care comentează meciul pentru televiziunea americană ESPN i-a transmis un mesaj ferm Simonei Halep după umilința suferită în primul set al întâlnirii cu Serena Williams! Evert a analizat prestația româncei și a găsit cheia prin care poate să reintre în joc, în ciuda faptului că a cedat setul după numai 21 de minute și fără să-i creeze mari probleme americancei.

„Ca Simona Halep să aibă vreo șansă, trebuie să își ridice procentajul pe primul de la 43% până pe la 70-75”, a spus Chris Evert despre jocul liderului mondial. Mai mult de atât, fosta jucătoare de tenis a mai sesizat un aspect greșit în tactica româncei. „Simona nu poate citi serviciile și returul este abordabil pentru Serena. Poziționează foarte bine serviciile”, a adăugat Chris Evert.

Chris Evert, mesaj ferm pentru Simona Halep după umilința din primul set! Simona Halep
Simona Halep a cedat primul set al partidei cu Serena Williams în 21 de minute

Chris Evert, mesaj ferm pentru Simona Halep după umilința din primul set!

Chris Evert consideră că Serena Williams reprezintă în acest moment cel mai dificil adversar pentru orice jucătoare din circuitul mondial. Evert a adus aminte și de o declarație făcută de antrenorul americancei, conform căreia, Serena încă mai alăpta atunci când a decis să revină pe terenurile de tenis. „Serena Williams transmite un mesaj celorlalte fete din circuit. Sigur se uită toate. Pliskova e următoarea. Mouratoglu spunea că Serena a revenit atât de repede pe teren, încât o hrănea de la sân pe fiica ei la vestiare”, a mai spus Chris Evert.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Melbourne după ce le-a învins pe Kaia Kanepi în primul tur şi pe Sofia Kenin în actul secund. Ambele partide au avut nevoie de trei seturi. În turul următor, românca a executat-o în două acte pe Venus Williams, sora actualei adversare, Serena. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

  • 18 turnee WTA a câștigat Simona Halep de-a lungul carierei 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri