Sporturi

Chris Evert, şocată de o decizie de la TV în timpul semifinalei Franţa – România: “Aş fi vrut să mă uit în continuare”

22.04.2019 | 12:06
Chris Evert socata de o decizie de la TV in timpul semifinalei Franta  Romania As fi vrut sa ma uit in continuare

Fosta mare campioană a tenisului femin, americanca Chris Evert, continuă să urmărească atent principalele evenimente din sportul alb și a postat pe contul ei de Twitter, șocată de o decizie de la TV în timpul semifinalei Franța – România: “Aș fi vrut să mă uit în continuare”. Chris Evert este o mare admiratoare a Simonei Halep și a avut de foarte multe ori cuvinte de laudă la adresa româncei.

Chris Evert, reacție după ce postul TV pe care urmărea meciul Franța-România a întrerupt transmisia

Meciul la care face referire fostul număr 1 mondial este partida de dublu, cea care a decis după o confruntare dramatică și calificarea Franței în finala Fed Cup. Iar postul incriminat de Chris Evert este Tennis Channel, care a întrerupt la un moment transmisia jocului de dublu dintre perechile Caroline Garcia-Kristina Mladenovic și Simona Halep-Monica Niculescu, pentru a difuza altceva.

“Sunt sigură că Tennis Channel are motive întemeitate pentru faptul că a întrerupt difuzarea meciului Franța – România, dar wov, mi-ar fi plăcut mult să îl văd mai departe. Aș fi vrut să mă uit în continuare”. Chris Evert nu a ratat oportunitatea de a felicita și echipa SUA, pentru faptul că a reușit să învingă cu 3-2 Elveția și americancele chiar ar putea fi adversarele fetelor noastre anul viitor, în sferturile de finală.

Franța - România Fed Cup. Fostul lider mondial al anilor 80 ai secolului trecut a fost deranjată de faptul că nu a putut urmări până la capăt dublul decisiv din meciul Franța - România
Franța – România Fed Cup. Fostul lider mondial al anilor 80 ai secolului trecut a fost deranjată de faptul că nu a putut urmări până la capăt dublul decisiv din meciul Franța – România

Chris Evert este mare fan Simona Halep

Chris Evert a urmărit cu atenție și fantasticul meci al Simonei Halep contra Carolinei Garcia și a avut numai cuvinte de apreciere despre calitatea tenisului practicat de cele două jucătoare timp de peste două ore: “Palpitant meci între Simona Halep și Caroline Garcia. Ambele jucătoare au dat totul. Au jucat un tenis fantastic și a fost o plăcere să le urmărești”.

Americanca este fan Simona Halep, despre care a vorbit mereu foarte frumos: “Uitaţi-vă la ce a trebuit să facă Simona Halep în acest an 2018, cum a trecut peste atâtea meciuri de trei seturi. Jucătoare ca ea, Kerber şi Wozniacki nu au o mare armă, astfel că trebuie să lupte din răsputeri. Este epuizant să le văd jucând. Sărmana Simona trebuie să alerge trei paşi pentru fiecare pas făcut de Venus (Williams). Lumea se întreabă de ce oboseşte la un turneu. Ei bine, are 1,68 metri, aşa că merită felicitări pentru că este numărul 1 şi joacă în stilul ei” – spunea Chris Evert.