Cele mai citite

Chris Evert ştie cine va câştiga marele trofeu de la Wimbledon! “O întăresc gurile rele”

Câştigătoare a 18 titluri de Mare Şlem, Chris Evert este de părere că Serena Williams poate depăşi recordul lui Margaret Court.
05.03.2018 | 14:00
Chris Evert ştie cine va câştiga marele trofeu de la Wimbledon!

Serena Williams este pe cale să se întoarcă pe teren, în competiţii, pe hard-ul nord-american, pentru a duce mai departe legenda ce o înconjoară. Cu o carieră de peste 20 de ani şi cu 23 de titluri de Grand Slam în carieră (record absolut în Era Open), mezina familiei Williams este aleasa compatrioatei Chris Evert pentru a se impune anul acesta la Wimbledon.

“Cea mai importantă şansă a Serenei va fi la Wimbledon. Are toate atuurile pentru asta. Schimburile nu sunt foarte lungi, iar ea serveşte foarte puternic. La US Open va fi mult mai dificil din cauza temperaturilor ridicate. Va trebui să fie într-o formă excelentă”, a mărturisit Evert.

Chris Evert: “Serena s-a ambiţionat”

“Am spus-o şi o repet. Pe Serena o întăresc gurile rele care spun că nu va mai fi niciodată la acelaşi nivel. De fiecare dată când s-a întâmplat asta, şi nu au fost puţine situaţii, ea s-a ambţionat şi le-a demonstrat contrariul”, a declarat Evert pentru tennis.com.

Serena Williams are 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, 7 la Australian Open, 3 la Roland Garros, 7 la Wimbledon şi 6 la US Open. Margaret Court deţine 24 de titluri de Mare Şlem, 11 la Australian Open, 5 la Roland Garros, 3 la Wimbledon şi 5 la US Open. Serena va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a intra în ritm, însă cu un aşa palmares, previziunea legendarei Chris Evert se poate adeveri. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri