Life

Chris Rock, invitat să prezinte gala Premiilor Oscar din 2023, după incidentul cu Will Smith. Care a fost răspunsul comediantului

Chris Rock a fost invitat să prezinte gala Premiilor Oscar din 2023, după incidentul cu Will Smith din acest an. Iată care a fost răspunsul comediantului.
30.08.2022 | 17:05
Chris Rock invitat sa prezinte gala Premiilor Oscar din 2023 dupa incidentul cu Will Smith Care a fost raspunsul comediantului
Chris Rock, invitat să prezinte gala Premiilor Oscar din 2023, după incidentul cu Will Smith. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chris Rock a fost invitat de Academia de Film să prezinte gala Oscar în 2023, în ciuda faptului că anul acesta a fost protagonistul unui eveniment controversat.

Chris Rock, invitat să prezinte gala Premiilor Oscar din 2023

Actorul a susținut recent un spectacol de stand-up comedy în Phoenix, Arizona, acolo unde le-a dezvăluit fanilor că a primit invitația de a prezenta gala Premiilor Oscar de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, răspunsul comediantului la invitația Academiei  a fost unul negativ.

În cadrul spectacolului din statul Arizona, Chris Rock a făcut o glumă în legătură cu acest subiect.

“Ar fi ca şi cum i-ai cere lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă la restaurantul unde a mâncat în noaptea în care a fost ucisă acasă la ea din Los Angeles.”, a fost reacția lui Chris Rock la invitația Academiei, făcând referire la uciderea soţiei jucătorului de fotbal american O.J. Simpson, potrivit Hollywood Reporter.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la gala Premiilor Oscar 2022

Anul acesta, Chris Rock a fost în centrul unui mare scandal cu Will Smith. Acesta din urmă l-a pălmuit pe actor după ce a făcut o glumă la adresa soție sale, Jada Pinkett Smith.

Soția lui Will Smith și-a pierdut părul din cauza unei afecțiuni. Gluma lui Chris Rock la adresa ei l-a deranjat pe renumitul actor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Will Smith și-a cerut scuze pentru gestul său de la gala Premiilor Oscar din martie 2022. În iulie, actorul a realizat un videoclip de cinci minute prin intermediul căruia și-a exprimat din nou scuzele.

Academia de Film i-a interzis actorului să participe la decernarea Premiilor Oscar pentru următorii zece ani.

ADVERTISEMENT

“Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual, indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat.”, a anunțat Academia la câteva zile după incident.

La scurt timp după acest anunț, Will Smith a reacționat, spunând că “accept și respect decizia Academiei”.

Lui Will Smith nu i-a fost retras premiul Oscar pe care l-a primit pentru rolul din filmul “King Richard”.

ADVERTISEMENT