Life

Chris Rock, prima reacție după incidentul de la premiile Oscar. Ce a spus comediantul despre scandalul cu Will Smith

Chris Rock a făcut o declarație neașteptată după incidentul de la premiile Oscar. Comediantul a spus cum s-a simțit, în cadrul unui număr de stand-up.
31.03.2022 | 09:42
Chris Rock prima reactie dupa incidentul de la premiile Oscar Ce a spus comediantul despre scandalul cu Will Smith
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut miercuri seară, 30 martie 2022, primul său spectacol după ce a fost pălmuit de actorul Will Smith, care s-a arătat ofensat de gluma făcută de comediant la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith.

Chris Roch, declarație surprinzătoare după gala Oscar. Ce a dezvăluit despre reacția lui Will Smith

Chris Rock s-a întâlnit cu publicul din Boston, unde a fost primit cu aplauze. Comediantul a avut o primă reacție după incidentul de la premiile Oscar, spunând ce se întâmplă cu scandalul dintre el și actorul Will Smith.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit că încă procesează momentul de la decernarea premiilor din weekend. Actorul în vârstă de 57 de ani analizează și acum reacția colegului de breaslă, care s-a supărat după ce soția i-a fost „jignită”.

„Lăsaţi-mă să fac spectacolul!”, a declarat Chris Rock după ce oamenii s-au ridicat în picioare și l-au ovaționat, notează People. „Cum a fost weekend-ul vostru?”, a continuat făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete.

ADVERTISEMENT

„Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant”, a completat actorul.

La un moment dat un spectator l-a înjurat pe Will Smith, însă comediantul a ignorat comentariul şi continuat să-și spună glumele în fața a peste 1.000 de persoane. În plus, actorul nu a menționat deloc numele colegului său de breaslă.

ADVERTISEMENT

„O să spun câteva glume. Cu excepţia câtorva lucruri ciudate, viaţa este destul de bună acum”, a mai spus Chris Rock în timpul spectacolului.

Chris Rock, apreciat după incidentul de la premiile Oscar

Foarte mulți oameni s-au înghesuit să vadă spectacolul comediantului care a fost pălmuit de Will Smith pentru o simplă glumă. Actorul este și mai apreciat după incidentul de la premiile Oscar, dovadă că popularitatea sa a crescut.

ADVERTISEMENT

Totodată, vânzările de bilete pentru turneul lui Chris Rock au înregistrat o creştere foarte mare. Pe de altă parte, lideri religioşi locali au dorit să transmită un mesaj, acela că „violenţa nu este calea de a rezolva conflictul”.

ADVERTISEMENT