ADVERTISEMENT
Fotbal international

Christian Eriksen a fost dat afară din hotel din cauza pandemiei de coronavirus. Mijlocașul lui Inter, în autoizolare

Autor: Francisc Oprea | 15.03.2020 | 11:19
Christian Eriksen a fost dat afară din hotel din cauza pandemiei de coronavirus. Mijlocașul lui Inter, în autoizolare
Inter Milano vrea să scape de Christian Eriksen. FOTO: Hepta

În Italia a fost declarată stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, iar măsurile de precauție au fost extreme. Hotelul în care locuia Christian Eriksen a fost închis și mijlocașul lui Inter a fost forțat să se mute într-un imobil pus la dispoziție de club.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen, forțat să părăsească hotelul

Italia este țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus, cu peste 1.200 de decese înregistrate în ultimele două săptămâni, motiv pentru care autoritățile au declarat stare de urgență, care a adus închiderea granițelor și a multor hoteluri, restaurante sau cafenele.

Christian Eriksen a ajuns în Italia în ianuarie, când Inter le-a plătit celor de la Tottenham 20.000.000 de euro pentru serviciile mijlocașului, și a locuit într-un hotel din Milano.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul danez a fost acum forțat să își schimbe casa în care a locuit în ultimele două luni și jumătate, după ce hotelul în care a fost cazat s-a închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Eriksen a fost mutat într-un imobil pus la dispoziție de clubul Inter, unde se află în autoizolare și respectă planurile puse la punct de un antrenor personal și un nutriționist.

ADVERTISEMENT

Italia, lovită crunt de coronavirus

Italia este țara europeană în care noul tip de coronavirus a avut cel mai puternic impact, iar printre cei afectați s-au aflat și fotbaliști.

Daniele Rugani, fundaș central la Juventus, a fost primul jucător din Serie A depistat pozitiv cu coronavirus, iar cazul său a fost urmat de Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, Fabio Depaoli și Bartosz Bereszynski, toți de la Sampdoria, și Patrick Cutrone, German Pezzela și Dusan Vlahovic, legitimați la Fioretina.

ADVERTISEMENT

Iniția, fotbalul din Italia a fost suspendat până pe 3 aprilie, însă din cauza răspândirii tot mai rapide a pandemiei de coronavirus șansele ca meciurile să se reia la începutul lunii viitoare sunt din ce în ce mai mici.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!