Sport

Christian Eriksen, din nou pe terenul de fotbal! A efectuat primul antrenament la Inter Milano. Foto

Christian Eriksen a revenit în iarbă și a efectuat primul antrenament după accidentul nefericit de la EURO 2020, când a fost la un pas de moarte.
04.08.2021 | 16:51
Christian Eriksen din nou pe terenul de fotbal A efectuat primul antrenament la Inter Milano Foto
ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi a declarat că îl așteaptă pe danez în cantonamentul echipei, iar jucătorul a fost supus unor investigații amănunțite pentru a vedea dacă va putea evolua în continuare pentru Inter Milano.

Mulți oameni din fotbal și specialiști erau convinși că Christian Eriksen nu va mai putea face sport de performanță, însă jucătorul visează să joace din nou un meci oficial. Și deja a făcut primii pași în acest sens.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a efectuat primul antrenament la Inter Milano

Christian Eriksen a efectuat pe data de patru august primul antrenament sub comanda lui Simone Inzaghi după EURO 2020, spre bucuria tuturor celor care au fost alături de jucător în această perioadă.

„Christian este bine și este într-o formă fizică și psihică excelentă”, anunță cei de la Inter Milano, care speră ca danezul să revină în scurt timp pe teren.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a Danemarcei a fost extrem de motivată de ceea ce s-a întâmplat cu Eriksen la EURO , iar nordicii au ajuns până în semifinale, unde au fost eliminați de către Anglia. Eriksen și-a revenit după operație și a participat chiar la finala EURO 2020, unde a fost invitat de FIFA și UEFA.

Christian Eriksen a oferit o imagine senzațională alături de un puști

Christian Eriksen s-a operat pe cord pe 17 iunie în urma infarctului suferit la meciul cu Finlanda, însă fotbalistul și-a revenit suprinzător de rapid.

ADVERTISEMENT

Danezul s-a fotografiat pe o plajă din Danemarca alături de un puști pe nume Bjørn Bindzus, practicant de hochei și mare fan al lui Christian Eriksen: „Ce norocos sunt! Cel mai faimos bărbat din lume este alături de mine”, a scris puștiul pe instagram.

Bjørn Bindzus (12 ani), alături de Christian Eriksen pe o plajă din Danemarca
Bjørn Bindzus (12 ani), alături de Christian Eriksen pe o plajă din Danemarca.

Eriksen are acum implantat un defibrilator cardiac, iar medicii susțin că în acest moment este în afara oricărui pericol și se poate întoarce din nou la fotbal. Cu toate astea, în Serie A nu poate evolua cu un asemenea dispozitiv conform regulamentelor actuale.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a fost la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat în urmă cu aproape două luni

Christian Eriksen a scăpat ca prin urechile acului din ghearele morții. Pe 12 iunie, a căzut ca secerat pe teren la meciul dintre Finlanda și Danemarca, după a suferit un infarct.

A fost salvat in extremis de căpitanul Danermarcei, care i-a oferit primul ajutor, dar și de către echipa de paramedici care au intervenit extrem de rapid și l-a resuscitat cu succes direct pe teren.

Christian Eriksen a urmărit meciurile Danemarcei de la EURO 2020 de pe patul de spital
Christian Eriksen a urmărit meciurile Danemarcei de la EURO 2020 de pe patul de spital. Sursă foto: captura instagram.

„Danemarca e în semifinale! Eroi, eroi absoluți”, a postat Christian Eriksen pe pagina personală de Facebook, la finalul înfruntării din sferturile de finală cu Cehia, scor 2-1.

  • 3 ani mai are contract cu Inter jucătorul de 29 de ani
ADVERTISEMENT