Sport

Christian Eriksen, implicat într-un moment amuzant în meciul cu Norwich. Gestul adversarului său a devenit viral. Video

Christian Eriksen a fost titular în premieră la Brentford în meciul câștigat cu scorul de 3-1 pe terenul lui Norwich City. Danezul a jucat 90 de minute și a primit un cartonaș galben.
06.03.2022 | 09:18
Christian Eriksen implicat intrun moment amuzant in meciul cu Norwich Gestul adversarului sau a devenit viral Video
ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a fost protagonistul unui moment cu totul special în cel de-al doilea său meci oficial disputat după infarctul suferit în timpul meciului Danemerca – Finlanda, de la EURO 2020.

Eriksen a stârnit întâi furie, apoi un zâmbet din partea adversarului

Danezul a fost titular pentru prima oară la Brentford în partida câștigată de echipa sa cu scorul de 3-1 pe terenul lui Norwich City. După debutul din jocul cu Newcastle United, pierdut cu 2-0 pe teren propriu, Eriksen a jucat 90 de minute pe Carrow Road și a încasat și un cartonaș galben în finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

El a fost implicat într-o fază care a stârnit deliciul fanilor din Premier League și a devenit deja virală. Într-un duel aprig pentru minge, Eriksen l-a busculat pe fundașul lui Norwich, Brandon Williams, iar cei doi s-au prăbușit pe gazon.

Tânărul jucător al gazdelor, în vârstă de 21 de ani, a fost pe punctul de a replica destul de furios, dorind cumva să se răzbune pe adversarul său. Dar când a văzut cine era sub el, Williams și-a schimbat imediat intenția și, în loc de a-i aplica o corecție, a sfârșit prin a-l îmbrățișa, zâmbind.

ADVERTISEMENT
  • 128 de minute a jucat Christian Eriksen pentru Brentford după revenirea pe terenul de fotbal: 38, împotriva lui Newcastle United, și 90, în partida cu Norwich City.

Christian Eriksen a fost iertat de adversar, nu și de arbitru. Danezul a luat cartonaș galben

Situația a fost amuzantă pentru publicul de pe Carrow Road, care a aplaudat scena, deși favoriții lor erau conduși în acel moment cu scorul de 1-0. Pentru că și-a trântit adversarul pe teren, Christian Eriksen a fost avertizat cu galben de arbitrul Anthony Taylor.

ADVERTISEMENT

Brentford s-a impus cu 3-1 în fața lui Norwich City grație hattrick-ului realizat de Ivan Toney și ocupă locul 15 în Premier League, la șase puncte distanță de ocupanta primului loc retrogradabil, Burnley, pe care o înfruntă în etapa următoare.