Sport

Christian Eriksen se întoarce la Inter Milano! Simone Inzaghi îl așteaptă în cantonamentul echipei

Christian Eriksen se va întoarce la Inter Milano, unde este așteptat în cantonamentul plănuit de Simone Inzaghi.
12.07.2021 | 19:57
Christian Eriksen se intoarce la Inter Milano Simone Inzaghi il asteapta in cantonamentul echipei
ADVERTISEMENT

Mijlocașul danez se prăbușea pe teren, pe 12 iulie, la duelul dintre Danemarca și Finlanda, de la EURO 2020, iar medicii l-au resuscitat chiar pe teren.

Spre norocul lui Eriksen, acesta și-a revenit și a fost dus imediat la spital, unde doctorii au intervenit prompt și i-au salvat viața, iar un dezastru la Campionatul European a fost evitat.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen se întoarce la Inter Milano

Acum, la fix o lună de când s-a prăbușit pe teren, Christian Ericksen este aștepta la cantonamentul lui Inter Milano, sub comanda lui Simone Inzaghi, noul antrenor al echipei, conform jurnaliștilor de la Gazzetta Dello Sport.

Mijlocașul lui Inter Milano a fost invitat de UEFA și la finala EURO 2020 dintre Italia și Anglia, însă a refuzat să fie prezent pe Wembley.

ADVERTISEMENT

Oficialii „nerazzurrilor” vor să afle exact care este starea lui Christian Eriksen pentru a lua o decizie asupra viitorului lui, în timp ce fanii lui Inter i-au scandat numele la fiecare antrenament deschis al echipei după reunire.

Danemarca a fost eliminată de Anglia în semifinalele Campionatului European, în urma unui penalty controversat dictat de arbitrul Danny Makkelie, la o cădere a lui Raheem Sterling.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani este vârsta lui Christian Eriksen

Danezii au fost impulsionați de Christian Eriksen la EURO 2020

După momentul cumplit prin care a trecut Christian Eriksen și care le-a adus înfrângerea în duelul cu Finlanda, jucătorii danezilor au fost impulsionați de revenirea colegului lor și au luptat pentru a trece de grupă, din care a mai făcut parte Belgia și Rusia.

Mai mult decât atât, danezii nu s-au oprit doar la a trece de grupele Campionatului European și au ajuns până în semifinalele turneului final, fiind aproape de a ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

De altfel, Danemarca a fost prima națională care a reușit să îi dea gol Angliei la EURO 2020, din lovitură liberă, prin execuția superbă a lui Mikkel Damsgaard.

Christian Eriksen a jucat doar 40 de minute la EURO 2020, iar la finalul meciului dintre Danemarca și Finlanda, a fost numit, simbolic, jucătorul meciului.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Christian Eriksen, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT