Sport

De ce nu a rămas Christian Irobiso liber de contract?! Atacantul dorit de Dinamo a comis o greșeală majoră. Exclusiv

Christian Irobiso a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, fiind neplătit de mai multe luni de Gaz Metan Mediaș. Atacantul dorit de Dinamo a comis o greșeală care s-ar putea să îl coste.
28.02.2022 | 14:12
De ce nu a ramas Christian Irobiso liber de contract Atacantul dorit de Dinamo a comis o greseala majora Exclusiv
Christian Irobiso şi sigla lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima zi a perioadei de mercato, Christian Irobiso, atacant legitimat la Gaz Metan Mediaș, a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract din cauza restanțelor salariale. Pe fir a intrat Dinamo, care și-a manifestat intenția de a-l transfera pe atacant.

De ce nu a rămas Christian Irobiso liber de contract! Greşeala făcută de atacantul Gazului

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece miercuri, 23 februarie, însă a fost acordat un nou termen.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Christian Irobiso a făcut o greșeală în tot acest proces. Gaz Metan a făcut contestație pentru că jucătorul nu ar fi notificat clubul cu două săptămâni înainte de a depune memoriu pentru neplata salariilor.

CSNL a stabilit un nou termen de judecată! Chamed şi Dobrescu au comis aceeaşi eroare

Astfel, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a stabilit un nou termen pentru judecarea acestui caz pentru data de 2 martie. Astfel, atacantul nigerian rămâne legat pentru moment de Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că și ceilalți doi jucători care au depus memorii pentru neplata salariilor au comis aceeași greșeală. Este vorba de Nasser Chamed și Mihai Dobrescu, iar CNSL a luat aceeași decizie și în cazul lor.

Dinamo a luat trei jucători de la Gaz Metan! Se pregăteşte şi Irobiso să semneze

Ceilalți jucători plecați în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș nu au depus memorii, ci au fost nevoiți să renunțe la banii restanți astfel încât să devină jucători liberi imediat, trei dintre ei fiind legitimați de Dinamo.

ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura și Vlad Morar au fost luați transferați imediat de Dinamo după ce au încheiat conturile cu Gaz Metan. Următorul pe listă este Christian Irobiso, însă atacantul nigerian trebuie să își rezolve situația la club.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant, dar nu putem vorbi atâta timp cât este legitimat”

Contactat de FANATIK, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a declarat că Irobiso este un jucător interesant, însă nu poate vorbi de negocieri atâta timp cât este legitimat la alt club:

ADVERTISEMENT

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso. Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem.”

Irobiso, acord de principiu cu Dinamo

Flavius Stoican a declarat la finalul meciului cu Rapid, încheiat 1-1, că îl aşteaptă pe Christian Irobiso la echipă după ce îşi va rezolva situaţia contractuală.

Din informaţiile FANATIK, Christian Irobiso a ajuns la un acord de principiu cu Dinamo şi în momentul în care va deveni jucător liber de contract, el va semna cu “câinii”. Următorul termen la CNSL este pe 2 martie.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Christian Irobiso
  • 2 goluri a marcat atacantul nigerian pentru Gaz Metan în acest sezon
ADVERTISEMENT