Sport

Christian Irobiso, primul interviu ca jucător al lui Dinamo: „Sunt foarte, foarte pregătit să marchez!”. Video

Ultimul transfer al lui Dinamo, Christian Irobiso, le promite suporterilor un sac de goluri în tricoul „câinilor”, într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului.
19.03.2022 | 17:43
Christian Irobiso primul interviu ca jucator al lui Dinamo Sunt foarte foarte pregatit sa marchez Video
Christian Irobiso a evoluat în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 în 21 de meciuri (2 goluri și 3 assist-uri) și este evaluat conform Transfermarkt la 250.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Christian Irobiso a debutat la Dinamo în derby-ul de la Mioveni cu Rapid, a avut o evoluție bună și fanii își pun speranțe că atacantul poate veni golgheterul echipei în Casa Pariurilor Liga 1.

Christian Irobiso le promite suporterilor goluri multe la Dinamo: „Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit!”

Ultimul transfer al lui Dinamo are șanse mari să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în lipsa lui Mirko Ivanovski, care este în continuare accidentat și va relua antrenamentele abia de luni.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit că am venit la Dinamo, am venit la o echipă foarte mare din România, dar nu doar de aici, dar și din afara României. În mod clar mă simt foarte bine aici. Este un club cu o istorie importantă, este un club mare și important.

A fost un sentiment grozav, fanii, felul în care susțin echipa, chiar și situația grea în care ne aflăm, este foarte important pentru jucători. Am văzut și am simțit asta, când au venit la Mediaș”, a declarat atacantul nigerian de 28 de ani pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT

Christian Irobiso, mesaj liniștitor pentru suporterii lui Dinamo: „La sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți”

Irobiso e convins că Dinamo are nevoie de o victorie pentru a trece peste acest impas și va face tot posibilul să ajute echipa:

„Ce are nevoie Dinamo în momentul de față, este să câștige meciuri, atât. Și chiar cred că vom reuși acest lucru. Nu veneam aici dacă nu credeam asta. Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit. Și știu că va veni golul, știu că se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni foarte de treabă, se poartă foarte frumos cu mine, toți încearcă să fie prietenoși. Simt că m-am integrat în sistem, iar asta este foarte important pentru mine.

Vreau să le spun fanilor să aibă încredere în noi, la sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți. Și vreau să mai spun, ”Hai Dinamo”!”, a declarat atacantul într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT