Sport

Dusan Uhrin, mari probleme la Dinamo – Sepsi 0-0. Atacantul Irobiso a trecut stoper din cauza accidentărilor! Cum s-a descurcat nigerianul

Christian Irobiso a fost trimis de antrenorul Dusan Uhrin în centrul defensivei, după accidentările lui Jovanovic și Patriche și a avut o prestație excelentă.
20.03.2022 | 18:05
Dusan Uhrin mari probleme la Dinamo  Sepsi 00 Atacantul Irobiso a trecut stoper din cauza accidentarilor Cum sa descurcat nigerianul
Christian Irobiso a jucat primul meci ca titular la Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să scoată un punct cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar covăsnenii rămân în continuare cu palmares pozitiv împotriva „câinilor”. Cu toate acestea, Dusan Uhrin a fost nevoit să improvizeze în repriza a doua, după accidentarea lui Patriche și Irobiso a trecut în centrul apărării.

Christian Irobiso, prestație excelentă în centrul apărării „câinilor”

Ultimul transfer al lui Dinamo, anunțat în exclusivitate de FANATIK, iar nigerianul a fost pentru prima dată titular în tricoul alb-roșu.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 28 de ani a fost nevoit să joace fundaș central din minutul 49, când Răzvan Patriche a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit, iar Dusan Uhrin nu mai avea niciun stoper pe banca de rezerve.

Cu un fizic impunător, Irobiso a avut o evoluție excelentă și a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii prezenți pe stadionul Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Atacantul Irobiso, cel mai bun fundaș al lui Dinamo

Cu Ricardo Grigore răcit, Jovanovic ieșit accidentat și el și înlocuit cu ghinionistul Răzvan Patriche, Dinamo a rezistat eroic în fața atacurilor covăsnenilor.

Deniz Giafer a fost și el schimbat în minutul 72 cu Ahmed Bani, iar Dinamo a terminat meciul cu Sepsi cu singur fundaș central de meserie, Baptise Aloe.

ADVERTISEMENT

Christian Irobiso a avut intervenții excelente și a blocat mai multe atacuri periculoase ale lui Sepsi, ajutat și de fizicul său excelent și avantajul în duelurile aeriene: „Trebuia să câștig. Irobiso nu poate juca la fel de bine pe acel post”, a spus la final și portarul lui Sepsi Niczuly.

Irobiso a comis o singură eroare în finalul partidei, care putea să îi coste pe „câini”. Atacantul a făcut un henț și a văzut cartonașul galben, la limita careului de 16 metri: „Mister a luat decizia asta pentru că ei aveau doi atacanți puternici. Restul jucătorilor care ar mai fi putut juca acolo erau foarte scunzi și cred că ăsta a fost considerentul”, a declarat și Mihai Eșanu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT