Sport

Primul transfer al lui Dusan Uhrin după revenirea la Dinamo. A fost prezentat oficial. Update exclusiv

Christian Irobiso a fost declarat jucător liber de contract și, din informațiile FANATIK, atacantul va semna cu Dinamo. Este primul transfer al lui Dusan Uhrin după revenirea la cârma echipei.
11.03.2022 | 18:28
Primul transfer al lui Dusan Uhrin dupa revenirea la Dinamo A fost prezentat oficial Update exclusiv
Dusan Uhrin și sigla celor de la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
11-03-2022
16:30

Christian Irobiso, prezentat oficial la Dinamo!

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Christian Irobiso a semnat cu Dinamo. Atacantul în vârstă de 29 de ani va evolua la “câini” până în vară, iar dacă echipa se va salva de la retrogradare, există o opţiune de prelungire pentru cele două părţi: 

“Irobiso la Dinamo București. Atacantul nigerian Christian Okechukwu Irobiso, ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat astăzi un contract cu clubul nostru și va evolua cu numărul 35 pentru Dinamo București în acest sezon competițional.

Irobiso a adunat 21 de meciuri în această ediție de campionat, a marcat două goluri și a dat trei pase decisive. ⚽

29 de ani va împlini Irobiso peste două luni, pe 28 mai.

Paços Ferreira, União Madeira, Farense, Cova Piedade, Varzim (toate din Portugalia), Senica (Slovacia), Vysocina (Cehia) și Gaz Metan Mediaș (România) sunt echipele la care a evoluat Irobiso în carieră.

Îi urăm cât mai multe reușite în tricoul alb-roșu! Aici e Dinamo!”, se arată în comunicatul roş-albilor. 

Christian Irobiso
Christian Irobiso

Christian Irobiso este primul transfer al lui Dusan Uhrin după revenirea la Dinamo. Atacantul care a jucat la Gaz Metan Mediaș în prima parte a sezonului și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract pentru neplata salariilor.

Christian Irobiso, primul transfer al lui Dusan Uhrin după revenirea la Dinamo! A semnat din postura de jucător liber

Din informațiile FANATIK, Christian Irobiso a fost declarat jucător liber de contract și va semna cu Dinamo. Atacantul s-a înţeles asupra mutării încă din urmă cu trei săptămâni, însă mai avea de aşteptat decizia comisiilor.

ADVERTISEMENT

Irobiso este al patrulea jucător adus de “câini” de la Gaz Metan Mediaş, Dinamo fiind echipa care a avut cel mai mult de câştigat de pe urma destrămării echipei de pe malul Târnavei. Au mai fost aduşi Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru şi Vlad Morar.

Christian Irobiso şi sigla lui Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik
Christian Irobiso şi sigla lui Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik

Atacul, punctul nevralgic al lui Dinamo!

Christian Irobiso este adus să fortifice atacul “câinilor”, post vulnerabil pentru echipa lui Dusan Uhrin. Mirko Ivanovski a dus greul în acest sezon pe postul de atacant, iar accidentarea lui Desire Azankpo a complicat lucrurile.

ADVERTISEMENT

Ceilalţi trei jucători plecaţi de la Gaz Metan Mediaş au putut fi legitimaţi încă din luna februarie de Dinamo pentru că au renunţat la restanţele salariale pe care le aveau de primit de la club. Nu este şi cazul lui Irobiso, care a depus memoriu.

Irobiso a depus memoriu pentru a-şi recupera restanţele de la Mediaş! Colegii săi au renunţat la bani

După două amânări, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF l-a declarat liber de contract pe atacantul nigerian, care se va alătura lotului dinamovist la trei săptămâni după ce au făcut-o foştii săi colegi de la Mediaş.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin va avea patru soluţii pentru postul de atacant central. Christian Irobiso, Vlad Morar, Mirko Ivanovski şi Desire Azankpo. Cu acest transfer, oficialii clubului speră să rezolve şi criza de eficacitate.

Dinamo joacă în prima etapă din play-out pe terenul Rapidului. Confruntarea este programată duminică, de la ora 20:30 la Mioveni. Giuleştenii au fost suspendaţi după incidentele din derby-ul cu “câinii” din finalul sezonului regulat şi confruntarea se va juca fără spectatori.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Christian Irobiso
  • 2 goluri a înscris Irobiso în acest sezon, la Mediaş