News

Christian Sabbagh, dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu: “Cum rămâne cu plângerea depusă de menajeră împotriva dumneavoastră?”

02.09.2019 | 10:32
Christian Sabbagh dezvaluiri dure despre Alexandru Cumpanasu Cum ramane cu plangerea depusa de menajera impotriva dumneavoastra

Jurnalistul Christian Sabbagh continuă războiul cu vecinul său Alexandru Cumpănașu! Atacurile parcă s-au înmulțit de când unchiul Alexandrei Măceșanu, fata care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

Christian Sabbagh a făcut noi dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu

Christian Sabbagh face referire la o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu depusă chiar de menajera acestuia, dar îl întreabă și cum de își permite să aibă… locuința situată lângă el!!! Din punct de vedere financiar, nu din alte considerenre discriminatorii. Sabbagh afirmă că el a avut bani de la părinți pentru casa lui și îl întreabă, public și retoric, pe Cumpănașu de unde a avut el bani pentru vila sa…

”Domnule Cumpănașu, cum rămâne cu plângerea depusă de menajera filipineză, împotriva dumneavoastră, la secția 16 Poliție? Biata femeie a sunat la 112! Să mai întreb din ce bani ați ajuns să fiți vecin cu mine? Spre deosebire de dumneavoastră, părinții mi-au lăsat suficienți bani. Dumnevoastră, banii cui îi cheltuiți?” a scris Christian Sabbagh, pe Facebook.

Christian Sabbagh dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu
Christian Sabbagh dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu

Când vezi ce tupeu au căpătat toți paraziții acestei societăți, pentru care hoția, minciuna sau teroarea sunt cuvintele de ordine, nu poți rămâne cu brațele încrucișate”

Ulterior, într-o altă postare, jurnalistul de la Kanal D dezvăluie că a vrut să renunțe, însă nu l-a lăsat sufletul. Sabbagh spune că toate se vor rezolva, iar infractorii vor ajunge unde le este locul, indiferent că sunt civili sau funcționari publici.

”Am vrut să renunț! Când vezi ce tupeu au căpătat toți paraziții acestei societăți, pentru care hoția, minciuna sau teroarea sunt cuvintele de ordine, nu poți rămâne cu brațele încrucișate… O noapte liniștită să aveți! Lucrurile vor reveni în matca lor normală, iar infractorii, acolo unde le este locul! Civili sau funcționari publici!” este mesajul de duminică seară al lui Christian Sabbagh.

”Caracal: Campanie electorală începută cu minciuni”

Coincidență sau nu, Christian Sabbagh l-a atacat pe Alexandru Cumpănașu imediat după ce acesta și-a anunțat candidatura la prezidențiale: ”Caracal: Campanie electorală începută cu minciuni. Mama și bunicii Luizei Melencu sunt oameni simpli. Ei nu cunosc mizeria umană pentru că, la țară, oamenii sunt altfel, puri, sinceri și onești. Aici, timpul și vremurile nu au reușit să pervertească oamenii. Viața la țară e că un lan de grâu, frumos privirii. Doar că, și aici, apare neghină. Iată, președintele pe care vi-l doriți a promis că își începe campania electorală, făcând o vizită familiei Luizei. I-am sunat pe bunici să-i întreb dacă viitorul candidat le-a călcat pragul casei. Au rămas uimiți.

„Părinții Luizei, ca și cei ai Alexandrei, sunt doar victime în acest angrenaj, iar drama lor, subiect de propagandă electorală pentru un individ care ar trebui să răspundă în față legii, pentru toate minciunile și intoxicarile pe care le spune zi de zi!”, a mai scris Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook.

Roberto Baggio, bătut de hoți de față cu familia sa și sechestrat în...
Roberto Baggio, bătut de hoți de față cu familia sa și sechestrat în propria casă. A ajuns la spital
Cum s-a comportat Edi Iordănescu în spatele camerelor de filmat, după un succes...
Cum s-a comportat Edi Iordănescu în spatele camerelor de filmat, după un succes vibrant
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Ce este roamingul involuntar. Recomandările ANCOM ca să nu te trezeşti cu facturi umflate...
Ce este roamingul involuntar. Recomandările ANCOM ca să nu te trezeşti cu facturi umflate la internet după o vacanţă
Ce a putut dezvălui cea mai cunoscută amantă din România despre milionarul român...
Ce a putut dezvălui cea mai cunoscută amantă din România despre milionarul român care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
DATA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! Răsturnare de situație privind PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
DATA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! Răsturnare de situație privind PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
Reacția virulentă a educatoarelor după ce un copil cu nevoi speciale ar fi...
Reacția virulentă a educatoarelor după ce un copil cu nevoi speciale ar fi fost marginalizat la serbarea de final de an
Spania încalcă dreptul european. Atitudine execrabilă față de români
Spania încalcă dreptul european. Atitudine execrabilă față de români
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O...
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O să mergem în Italia”
Ce scrie un ziar german despre Iohannis: „E îndoielnic că ar face față...
Ce scrie un ziar german despre Iohannis: „E îndoielnic că ar face față cerințelor unei funcții europene de top”
Băncile care oferă cele mai bune dobânzi la depozitele în lei, în luna...
Băncile care oferă cele mai bune dobânzi la depozitele în lei, în luna iunie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani