Life

Christian Sabbagh, luat la întrebări de Denise Rifai: “Cu câţi bani a încercat să te cumpere lumea interlopă?”

Prezentatorul Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh, va fi invitat duminică seară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.
29.11.2022 | 16:38
Christian Sabbagh luat la intrebari de Denise Rifai Cu cati bani a incercat sa te cumpere lumea interlopa
Christian Sabbagh, invitatul lui Denise Rifai, duminică seară. Sursa foto: Kanal D, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Christian Sabbagh este următorul invitat al lui Denise Rifai, duminică seară, la emisiunea ”40 de întrebări”. Prezentatorul Știrilor Kanal D va trebui să răspundă, așadar, mai multor întrebări legate de viața sa profesională și personală.

Christian Sabbagh, față în față cu Denise Rifai. Jurnalistul va răspunde la întrebări dificile

În promo-ul ediției din 4 decembrie, apar câteva dintre subiectele pe care va trebui să le explice jurnalistul cu origini româno-libaneze.

ADVERTISEMENT

“De-a ce te jucai  în tranșeele razboiului din Liban?”, “Te-ai revoltat vreodata împotriva tatălui tău?”, “Te numeri printre milionarii României?”, “Cu câți bani a încercat să te cumpere lumea interlopă?”, “Pentru ce ai fi dispus să mori?”, “Ți-ai neglijat copiii ca să salvezi copiii altora?”, “Ți-au adus gafele simpatia telespectatorilor ?”, îl întreabă Denise Rifai pe colegul său, Christian Sabbagh, informează kanald.ro

Emisiunea va putea fi vizionată duminică, la ora 22:30, pe Kanal D. Christian Sabbagh este unul dintre cei mai vechi jurnaliști ai postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

În trecut, s-a remarcat prin campanii celebre, precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români, care au devenit sclavi în Libia sau misiunea dificilă de eliberare a româncei, forțată să practice prostituția în Germania.

Scurtă biografie a lui Christian Sabbagh. Ce salariu are la Kanal D

Înainte de a lucra la Kanal D, Christian Sabbagh făcea parte din Prima TV, unde prezenta emisiunea ”112-Poliția în acțiune”, până în anul 2010. Formatul se baza pe investigații de specialitate, iar MAI l-a acreditat la un moment drept corespondent de război pe jurnalist.

ADVERTISEMENT

La Kanal D, Christian Sabbagh ar avea un salariu foarte mare, de 8.000 de euro, potrivit unor surse ale site-ului stiridirecte.ro. Jurnalistul este absolvent al Colegiului de Preoți din Liban.

În anul 1996, a terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. În anul 1994 și-a făcut debutul în presă, în urma publicării unui articol în care demasca evaziunea fiscală a unor arabi, la noi în țară. Materialul este intitulat ”Când aburii cafelei valorează câteva miliarde de lei”.

ADVERTISEMENT

Dincolo de carieră, în plan personal, Christian Sabbagh are trei căsnicii la activ și doi copii, pe nume Jasmine Anne Marie Sabbagh și Eduard Sabbagh. În prezent, formează o căsnicie cu Iulia Sabbagh, cu care la un moment dat s-a certat aprig.

ADVERTISEMENT