Christian Sabbagh, mesaj pentru susținătorii lui Alexandru Cumpănașu: ”Îmi e teamă ca Pinocchio să nu fie atacat din aer”

Alexa Serdan   
în HotNews
20/09/2019, 20:17
Christian Sabbagh, mesaj pentru susținătorii lui Alexandru Cumpănașu: ”Îmi e teamă ca Pinocchio să nu fie atacat din aer”
Christian Sabbagh l-a demascat pe Cumpănașu legat de protecția MAI. Sursa foto: respectsiprietenie.ro

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, candidează la alegerile prezidențiale din toamna aceasta. Cumpănașu este susținut de foarte mulți români datorită cazului Caracal, dar este și huiduit în aceeași măsură. Christian Sabbagh continuă războiul cu Alexandru Cumpănașu și l-a numit pe acesta Pinocchio.

Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpănașu legat de paza oferită de MAI

Christian Sabbagh l-a criticat dur pe Alexandru Cumpănașu după ce unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat că a cerut să nu mai fie protejat de MAI. În plus, jurnalistul l-a făcut pe Cumpănașu mincinos, numindu-l Pinocchio și a ținut să le transmită susținătorilor acestuia un mesaj.

În ciuda faptului că cei doi sunt vecini, Christian Sabbagh l-a demascat pe Alexandru Cumpănașu spunând că în fața casei unchiului Alexandrei se află mașini ale MAI. „MĂI mincinosule, MĂI Pinocchio, dar mașinile alea, din fața casei, care te păzesc, ale MAI cui sunt? Uiți că suntem vecini? Sper că nu te dai singur cu capul de pereți, să-i acuzi și pe bieții oameni care îți oferă protecție!”, a scris jurnalistul pe contul de Facebook.

Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale
Alexandru Cumpănașu a declarat că nu mai este protejat de MAI. Christian Sabbagh spune cu totul altceva. Sursa foto: capital.ro

Jurnalistul le-a transmis un mesaj susținătorilor lui Cumpănașu

„Pentru toți susținătorii lui Cumpănașu! Din respect pentru oamenii care servesc această țară și care execută ordinele, nu o să dau fizionomii sau mașini. Până la urmă, ei nu au nicio vină! Ce spunea domnul Cumpănașu? Că nu MAI beneficiază de pază din bani publici? Am tăiat foarte mult din filmare, îmi e teamă ca Pinocchio să nu fie atacat din aer, de dronele interlopilor internaționali, aflați mână în mână cu statele corupte”, a mai scris Christian Sabbagh pe pagina de Facebook.

Jurnalistul a precizat că plătește taxe și impozite ca orice român de rând și este dreptul lui să știe unde se duc toți acești bani. În plus, Christian Sabbagh a subliniat faptul că dacă va avea vreodată probleme își va plăti paza din proprii săi bani și nu va obliga niciun român să cotizeze pentru protecția și siguranța sa sau a familiei sale.

Închide ×