Life

Christian Sabbagh și Iulia, declarații în exclusivitate după ce s-au împăcat la Judecătorie: ”Facem un copil”

Christian și Iulia Sabbagh au fost, în urmă cu puțin timp, în fața judecătorilor pentru a se discuta despre ordinul de protecție care fusese emis de autorități după cearta conjugală la care a intervenit Poliția.
07.10.2021 | 15:04
Christian Sabbagh si Iulia declaratii in exclusivitate dupa ce sau impacat la Judecatorie Facem un copil
Christian Sabbagh și Iulia s-au impacat dupa un scandal conjugal care i-a dus in fata judecatorilor Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Christian Sabbagh s-a revăzut cu soția lui la cinci zile după ce autoritățile au emis un ordin de protecție temporat, vedetei tv fiindu-i interzis să se mai apropie de Iulia, partenera lui de viață.

Christian Sabbagh, fericit că problema a fost soluționată

Așa cum a și declarat în exclusivitate pentru FANATIK, Christian Sabbagh nu a avut nicio problemă în a se împăca cu Iulia și să scape de ordinul de protecție care îi fusese impus de autorități.

ADVERTISEMENT

”Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta…”, ne-a spus Christian Sabbagh în timp ce se ținea de mână cu Iulia, soția lui, zâmbitori și vizibil fericiți amândoi.

De altfel, a recunoscut Christian Sabbagh, revederea cu soția lui a fost una emoționantă. Iar asta în ciuda faptului că a fost la un pas să încurce lucrurile și mai mult din cauză că nu știa unde trebuie să ajungă pentru ca magistrții să nu prelungească ordinul de protecție.

ADVERTISEMENT

”Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4. Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii”, ne-a spus, râzând, Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh și soția lui, deciși să sărbătorească

Normal, după ce s-au împăcat și legal –  pentru că, așa cum Christian Sabbagh ne-a dezvăluit în exclusivitate, lucrurile între ei s-au rezolvat încă de dinainte de intervenția Poliției și emiterea ordinului de protecție – vedeta TV și Iulia, soția sa, vor merge să sărbătorească revederea.

ADVERTISEMENT

Iar primul drum, înainte de a ajunge acasă și a recupera cele cinci zile petrecute separate, este la restaurant pentru a avea parte de câteva clipe romantice împreună.

”Mergem și la restaurant să sărbătorim succesul… Nici ea, nici eu nu ne-am dorit așa ceva, nu am crezut că vom ajunge într-o asemenea situație. Soția mea a explicat că nicio secundă nu a cerut vreun ordin de protecție împotriva mea”, ne-a spus Christian Sabbagh.

ADVERTISEMENT

Împăcați, Christian Sabbagh și Iulia mai vor un copil

”Nici măcar nu a fost o ceartă, a fost o năzbâtie. Oricum de iubim…”, ne-a mai spus, vizibil ușurat și fericit, Christian Sabbagh. Iar Iulia, râzând la rândul ei, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, ce s-a întâmplat.

”Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici (râde în hohote, n. red.). Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel”, ne-a dezvăluit Iulia, soția lui Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh
Christian Sabbagh și Iulia au plecat impreuna de la Judecatorie Foto: FanatikChristian Sabbagh 

Și, pentru a fi și mai convingătoare în povestea legată de ordinul de protecție, Iulia ne-a spus că este nerăbdătoare să petreacă clipe fierbinți în compania soțului ei. Ba chiar să petreacă cu folos momentele cu pricina…

”Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Iulia, soția lui Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh și Iulia, actori într-un scandal pornit din glumă

”Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo cum, dom`le, violență domestică. (…)

Eu am luat totul ca pe o glumă, ea ca pe o glumă. La final m-am trezit însă cu ordin de restricție 5 zile. Acum locuiesc la Vălenii de Munte, ea a rămas acasă. Eu m-am trezit, la 3 noaptea, că sunt în stradă și mă întrebam unde o să locuiesc? Și unde să locuiesc la 3 noaptea? Pe stradă, pe bancă… Firesc, nu am stat pe stradă, m-am dus la Marriott, dar dacă cineva nu ar avea bani unde s-ar duce? Acum ce să mai zic? Ea acasă, eu pe drumuri…”, a povestit, pe 6 octombrie, în exclusivitate pentru FANATIK, Christian Sabbagh.

”A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus `Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș`. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Christian Sabbagh,.

Cristian Sabbagh are doi copii cu Iulia

Christian Sabbagh și Iulia  s-au căsătorit civil în 2017 și, doi ani mai târziu, au făcut cununia religioasă, zi în care l-au creștinat și pe fiul lor, Christian Jr.

Christian Sabbagh și Iulia mai au împreună o fetiță, Anais, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.

ADVERTISEMENT