Fotbal international

Christian Vieri, de la cel mai scump fotbalist din lume la DJ în club. “Vreau show-ul perfect”

15.11.2018 | 13:02
Christian Vieri s-a făcut DJ și mixează în marile cluburi

La 9 ani de la retragerea din fotbal, Christian Vieri și-a găsit un nou drum în viață. După ce inițial s-a mutat la Miami și a jucat în filmul italian “Picasso’s Face”, a devenit invitat permanent la emisiunile de sport și și-a lansat propria competiție de fotbal pe plajă (Bobo Summer Cup) în scopul de a strânge fonduri pentru acțiuni caritabile, dar și 2 linii de modă. În plus, de la cel mai scump fotbalist din lume, Christian Vieri a ajuns DJ și mixează în cluburi.

Vieri mixează muzică alături de trupa sa, Bobo, numită după porecla lui din copilărie. Italianul ajuns la vârsta de 45 de ani preferă să mixeze Barry White, ABBA și muzica unor trupe din anii 70. Fostul cel mai scump fotbalist din lume a reușit să obțină contracte la mai multe cluburi importante din Italia și a început să fie cerut și în alte țări din Europa. Vieri le-a declarat jurnaliștilor de la The Sun că s-a apucat de mixat la propunerea prietenului său, Andrea, deși inițial nu l-a tentat acest domeniu. După o noapte petrecută într-un club din Ibiza, a fost convins de prestația DJ-ului Andrea Oliva.

Christian Vieri s-a făcut DJ și mixează în marile cluburi
Christian Vieri s-a făcut DJ

Christian Vieri s-a făcut DJ și mixează în marile cluburi

Fostul fotbalist italian a învățat să mixeze abia în urmă cu 3 luni. “Nu am vrut să mixez singur, așa că am făcut grupul Bobo DJ. Am și producător și alegem muzica împreună. Avem o solistă, un trompetist. E ceva diferit, punem muzica pe care o îndrăgim, ne plimbăm prin Italia și avem oferte din întreaga lume. Exersez și iau lecții în fiecare zi. Este foarte dificil, dar eu am iubit întotdeauna muzica. Ascultam muzică și înainte de meciuri”, a declarat Christian Vieri.

Italianul mai spune că printre piesele pe care le mixează strecoară și melodii noi, care sunt populare, iar show-ul durează o oră și jumătate, astfel că “nu este plictisitor. Fotbalul și muzica sunt 2 lumi diferite. Timp de 25-30 de ani, viața mea a fost fotbalul, însă trebuie să te retragi la un moment dat. Acum fac ceea ce îmi place. Vreau să devin mai bun și să fac show-l perfect. În curând voi deveni tată. Mă distrez cu soția, cu prietenii, muncesc, o iau pas cu pas”, a adăugat Vieri.

Christian Vieri
Christian Vieri