Life

Christina Ich, declarație șocantă la adresa Adelinei Pestrițu, după ce bruneta a dezvăluit că are COVID: ”E greu să cred”

03.09.2020 | 17:47
Christina Ich declaratie socanta la adresa Adelinei Pestritu dupa ce bruneta a dezvaluit ca are COVID E greu sa cred
Christina Ich, declarație șocantă la adresa Adelinei Pestrițu, după ce bruneta a dezvăluit că are COVID: ”E greu să cred”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Christina Ich a avut o reacție de-a dreptul surprinzătoare când a aflat că frumoasa brunetă, Adelina Pestrițu, a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Iubita lui Alex Pițurcă a lansat un atac dur la adresa vedetei precizând că nu poate înțelege declarațiile acesteia.

Este vorba de neconcordanțele referitoare la faptul că în urmă cu câteva zile bruneta mărturisea că-i place mirosul de brăduț și de mașină nouă, ca ulterior să declare că și-a pierdut gustul și mirosul după ce a intrat în contact cu o persoană care avea COVID-19.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Christina Ich nu crede că simptomele pentru noul tip de coronavirus apar de la o oră la alta și îi vine greu să creadă că o persoană nu se testează atunci când își pierde anumite simțuri. Șatena a analizat situația Adelinei Pestrițu pe ambele părți și este sceptică în privința bolii.

Cristina Ich, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu, infectată cu coronavirus

„Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun că este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește…

ADVERTISEMENT

O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile? 

Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…

ADVERTISEMENT

Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. 

E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mărturisit Christina Ich pe Instagram, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a anunțat zilele trecute, cu ochii în lacrimi, că se află în parcarea spitalului și așteaptă să fie internată. Bruneta a mărturisit că soțul ei a ieșit negativ la primul test pentru depistarea virusului, urmând ca fiica sa Zeny, dar și bunicii să vadă dacă sunt bolnavi.

ADVERTISEMENT