Life

Christina Ich, făcută praf de bloggeri, după ce s-a plâns că a luat amendă

23.10.2020 | 10:55
Christina Ich facuta praf de bloggeri dupa ce sa plans ca a luat amenda
Christina Ich, făcută praf de bloggeri, după ce s-a plâns că a luat amendă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Christina Ich continuă scandalul cu bloggerii cunoscuți din România, ca urmare a evenimentului în care influencerița a declarat că a fost amendată în trafic.

Nu este pentru prima dată când Christina Ich are un conflict deschis cu anumiți colegi de breaslă, disputele izbucnind încă din primăvara acestui an, când iubita lui Alex Pițurcă a fost acuzată că profită de banii din donații.

ADVERTISEMENT

Recent, imediat după întâmplarea în care Christina Ich i-a acuzat de polițiști de abuz de putere, considerând că a fost tratată jignitor și cu superioritate în momentul în care a primit amendă, bloggeri precum Mihai Vasilescu și Zoso au reacționat.

Christina Ich, făcută praf de bloggeri, după ce s-a plâns că a luat amendă

Christina Ich se află în conflict cu persoane cunoscute din mediul online, după ce a stârnit controverse pe rețelele de socializare, când a declarat că a fost amendată abuziv de către un polițist, care a uimilit-o. Fiind prinsă cu telefonul în mână de către oamenii legii, instagramista afirmă că nu amenda a fost cea care a deranjat-o, ci atitudinea polițistului.

ADVERTISEMENT

După episodul neplăcut, Christina s-a confesat fanilor ei de pe rețelele de socializare, mărturisind că a început să plângă după ce polițistul i-a spus că va întocmi un alt proces verbal, deoarece semnătura ei nu este pe placul lui. Afirmația a iritat-o cumplit pe șatenă, care a declarat că gestul omului legii a fost strigător la cer.

Ulterior, bloggeri români cunoscuți au reacționat și i-au transmis Christinei mesaje dure în mediul online.

ADVERTISEMENT

”Păi ea e Cristina Ich, boss, cum să vină un puști cordit, fie el și polițist, să-i DEA EI amendă? Păi el nu știe cine e ea? Că acum bagă un story și-l face de un căcat planetar, etete la el. Well, sper din toată inima că polițistul a știut exact pe cine a oprit, mi-ar crește și mai mult respectul pentru el.

Și nu, păpușe, poliția nu te oprește pentru că stai pe waze, ci pentru că stai pe waze CU TELEFONUL ÎN MÂNĂ. Deși tu n-ai cum să înțelegi, este o uriașă diferență între cele două ipostaze. Pentru că legea spune că n-ai voie să conduci ținând telefonul în mână, indiferent că stai pe waze, faci un story sau citești tare, cu intonație, Critica Rațiunii Pure”, a scris bloggerul Mihai Vasilescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Vasilescu nu a fost singurul care a atacat-o pe influenceriță, Zoso, un alt blogger cu greutate, a specificat public că, pentru a putea utiliza GPS-ul în timpul condusului, este nevoie de un suport special pentru telefon, făcând diverse afirmații ironice la adresa partenerei lui Alex Pițurcă.

”Awww, a prins-o polițistul că făcea live-uri la volan și ea a dat-o repede că nu are unde pune telefonul și de fapt se uita în Waze. Sunt scumpe rău suporturile de telefon, aparent. Poate un barter cu … sau …. ceva, să primească unul din ăla mișto, să nu mai ia biata fată amenzi și să se ia nesimțiții de polițiști de ea”, a scris și Zoso.

Christina Ich nu s-a putut abține și le-a dat replica bloggerilor, războiul dintre ea și colegii de breaslă având un lung istoric:

”S-a trezit și bloggerul să scrie… s-a trezit și ăla care trăiește din articolele despre femei și despre bloggerițe… Bună dimineața, ce faci Cap de Leu? Da, da, despre tine vorbesc. Ce faci măi, șoșonele, ia să vedem câți bani faci de data asta? Știți, ăștia care scriu, se dau mari bloggeri… noi, practic, influencerii ăștia de c…, semianalfabeți, noi le-am luat pâinea de la gură. Și ei ne urăsc de moarte, adică din c…, analfabete, nu ne scot, ne-ar da una-n cap, cum au prins astăzi… că nici măcar nu știe ce s-a întâmplat acolo… ”Păi Christina l-a făcut puști cordit”… Păi l-am făcut, l-aș fi făcut și mai rău, la cum s-a comportat”, a spus frumoasa șatenă într-un InstaStory.

Zoso s-a declarat amuzat de afirmațiile Christinei și i-a replicat acesteia pe rețelele de socializare, ironizând-o:

”Da, pisoi, după capul tău, noi suntem concurenți pe business. aham. și nu, nu trăiesc de pe urma ta, stai liniștită, asta îți spui tu ca să îți justifici ție de ce râde lumea de tine. gimnastică mentală. hai, mai zi cu contractul de imagine cu chiareu și alte minuni”, a spus acesta.

 

ADVERTISEMENT