Life

Christina Ich are o mamă super petrecăreață! Uite cât de bine arată și cum s-a distrat la botezul fiului lui Pițurcă – Foto

06.07.2020 | 10:29
Christina Ich are o mama super petrecareata Uite cat de bine arata si cum sa distrat la botezul fiului lui Piturca  Foto
Cristina Ich, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată iubita lui Alex Pițurcă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita lui Alex Pițurcă a sărbătorit botezul fiului ei, Noah, iar la petrecerea organizată în cinstea micuțului nu au putut lipsi rudele de peste Prut ale brunetei.

Mama Cristinei Ich a fost și ea prezentă la eveniment împreună cu soțul ei, dar și părinții, bunicii vedetei.

ADVERTISEMENT

Pentru că evenimentul a fost unul cu mare importanță, Cristina Ich a dansat și a chefuit până dimineață, însă cea care a atras atenția pentru fericirea debordantă a fost mama influencerului, care a cântat de bucurie inclusiv de la masă.

Cristina Ich, petrecere la Palatul Mogoșoaia

Pentru petrecerea de botez a băiețelului pe care îl are Alex Pițurcă, vedeta TV a ales ca locație un loc istoric, iar în acest context, Palatul Mogoșoaia a fost cea mai bună opțiune.

ADVERTISEMENT

Departe de presă și cu pază la locație, evenimentul a avut loc la terasa, în aer liber, iar invitați au fost 50 de oameni dragi, printre care rudele și câțiva prieteni, Daiana Anghel și soțul, dintre persoane publice.

Mama Cristinei Ich a fost în culmea fericirii, căci a dansat cot la cot cu tinerii, inclusiv când se afla la masă.

ADVERTISEMENT
Mama Christinei Ich a făcut furori la eveniment. Foto: Instagram
Mama Cristinei Ich a făcut furori la eveniment. Foto: Instagram

De asemenea, cea care i-a dat viață iubitei lui Alex Pițurcă are trăsături fine și bine conturate, la fel ca și fiica sa, care îi seamănă leit. Cristina Ich a menționat, la un moment dat, că fiul ei i-a moștenit trăsăturile fizice.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, părinții micuțului Noah, au dansat și s-au distrat până dimineață. La eveniment a fost prezentă și familia Pițurcă, însă s-a păstrat discretă în ceea ce privește pozele și aparițiile în mediul online.

ADVERTISEMENT
Alex Pițurcă și Christina Ich, fericiți la botezul lui Noah, fiul lor. Foto: Instagram
Alex Pițurcă și Christina Ich, fericiți la botezul lui Noah, fiul lor. Foto: Instagram

Cristina Ich a născut în 2019

După o relație cu năbădăi, Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au hotărât, anul trecut, să devină părinți. Astfel, după dese împăcări și despărțiri, cei doi și-au jurat iubire veșnică, iar dovada o face micul Noah, pe care bruneta l-a adus pe lume, natural, pe 25 octombrie 2019.

Bruneta din Republica Moldova face parte dintr-o familie cu venituri financiare mari, motiv pentru care nu a fost însetată să aibă o carieră televizată în România. Ea a apărut alături de BRomania în show-urile de la Sala Palatului și pe Youtube, însă a preferat distanța de evenimentele mondene autohtone, dar și declarațiile despre viața sa intimă.

Cristina Ich nu a dorit să spună prea multe nici când a rămas însărcinată și abia după primele luni de sarcină a anunțat public că va avea un băiețel.

 

ADVERTISEMENT