Şi belgienii i-au dat reject lui Christoph Daum! Vezi unde ajunge

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
22/09/2017, 15:45
Şi belgienii i-au dat reject lui Christoph Daum! Vezi unde ajunge

Dat afară de la echipa naţională a României, germanul Christoph Daum a incercat in zadar să gaseasca un angajament in prima divizie belgiană. Acum negociaza cu ultima clasata din Iran!

Germanul Christoph Daum nu doreşte să ia vacanţă după ce şi-a încheiat conturile cu Federaţia română de fotbal şi a fost înlăturat din funcţia de selecţioner. O perioadă horror pentru un fotbal şi aşa aflat în scădere mare de turaţie, rezultatul fiind că tricolorii vor încheia pe o poziţie modestă grupa de calificare la Mondialul din Rusia, depăşind doar Armenia şi Kazahstan.

Dacă la noi se va începe era Cosmin Contra, antrenorul german şi-a mandat agenţii să îi caute echipă, pentru a trece cât mai repede din nou la treabă, în stilu-i caracteristic. Presa belgiană a scris zilele trecute de faptul că Daum s-ar afla la concurenţă cu un român, Mircea Rednic, atât la Anderlecht, cât şi la Oostende, echipe cu un început slab de sezon. Însă a fost doar un zvon, din care singurul adevăr este faptul că Rednic a fost dorit la Oostende, dar a respins oferta, rămânând la Mouscron.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Drumul în jos al lui Christoph Daum

Concluzia este că tehnicianul german a primit reject din partea tuturor cluburilor belgiene cărora le-a fost oferit şi s-a trezit într-o situaţie cam neobişnuită pentru el. Cum însă nu doreşte deloc să facă pauză, până ar apărea o ofertă mai bună, el pare decis să accepte orice propunere, venită chiar şi din campionate aproape exotice pentru fotbalul mare.

Aşa încât acum se află în negocieri avansate pentru a prelua echipa din prima divizie iraniană Esteghlal Teheran, cu o misiune dificilă, aceea de a o scoate cât mai repede pe ultimul loc, unde se află cu numai cinci puncte după şapte etape! Daum poate ajunge la Teheran nu pentru că el ar fi fost dorit insistent, ci pentru că un alt fost selecţioner, cel al Turciei, Fatih Terim, a spus nu.

Închide ×