Christoph Daum, acţiune inedită! Antrenor la o închisoare

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
07/12/2017, 16:47
Christoph Daum, acţiune inedită! Antrenor la o închisoare

“Cred în efectul fotbalului de a uni. Băieţii nu pot merge chiar acum la stadion, aşa că am venit eu la ei pentru un antrenament”, a spus Christoph Daum după întâlnirea avută la un penitenciar din ţara natală.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a fost felicitat pentru iniţiativa avută, iar unul dintre oamenii care au beneficiat de sfaturile sale este un cetţean turc, ce îl cunoştea pe neamţ din perioada în care acesta a antrenat pe Fenerbahce: “Pentru mine, Christoph Daum este un erou. Este o onoare să mă antrenez cu el”, a spus Emre.

Ce va face Daum în viitor

Neamţul a anunţat şi ce plan are: “Anul următor voi lucra în China, precum Capello, Lippi, Scolari, Schmidt şi Magath. Mă tentează să fac fotbalul din China competitiv cu cel din Europa.În Bundesliga pot fi doar în tribune, ca spectator. Pare să nu mai fie nevoie nicăieri de antrenorii bătrâni, cei tineri sunt la modă.

Heynckes e o excepţie absolută. În străinătate, pe de altă parte, îmi sunt apreciate abilităţile. Primesc oferte de peste tot”, a spus Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.