Şocant! Daum, antrenor la Bayern? Bild îl dă ca al doilea favorit

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
26/03/2018, 17:03
Şocant! Daum, antrenor la Bayern? Bild îl dă ca al doilea favorit

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Neamţul care a plecat hulit din România, după ce a adunat 3 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri pe banca echipei naţionale a României a strâns 18% din voturile cititorilor revistei Bild. Dacă sondajul s-ar concretiza într-un contract pentru funcţia de antrenor al bavarezilor, Daum s-ar afla pentru a treia oară în carieră la cârma unei echipe din Germania. A cucerit de cinci ori titlul din postura de antrenor, cu Stuttgart în 1992, cu Besiktas în 1995, cu Austria Viena în 2003 şi de două ori cu Fenerbahce (2004 şi 2005).

Christoph Daum este urmat în clasament de Ralph Hasenhuttl, cu 15 la sută din voturi.  Performanţe austriacului sunt promovarea în liga a doua germană cu Aalen şi promovarea în Bundesliga cu Ingolstadt. În prezent, Hasenhuttl o antrenează pe Leipzig, cu care a ajuns în sferturile de finală Europa League.

Niko Kovac, favorit pentru banca bavarezilor

În topul preferinţelor s-a situat Niko Kovac. Croatul a strâns 19 procente din totalul voturilor. În prezent, antrenează naţionala de fotbal a Croaţiei. Ca fotbalist, Kovac a trecut pe la mai multe cluburi. Între 2001 şi 2003 a strâns 34 de meciuri pentru Bayern Munchen şi a marcat de trei ori.

Închide ×