Christoph Daum, DEZAMĂGIT de fotbaliştii din Liga 1: “Străinii sînt cei mai buni!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/08/2016, 09:16
Christoph Daum, DEZAMĂGIT de fotbaliştii din Liga 1: “Străinii sînt cei mai buni!”

Selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, se pregăteşte pentru următoarele meciuri ale “tricolorilor” şi urmăreşte toate partidele din Liga 1.

Antrenorul neamţ e nemulţumit de jucătorii români care au evoluat în primele două etape din Liga 1 şi susţine că nu prea are de unde convoca. Daum a declarat că a văzut mulţi fotbalişti buni, dar majoritatea sînt străini şi se pregăteşte să ceară naturalizarea acestora.

“Am văzut mulţi jucători buni. Dar parcă cei mai buni sînt străini, nu români. Dar se poate vedea potenţialul, uneori poate nu prinzi o zi prea bună, nu eşti în cea mai bună stare. Ivan este un jucător care poate fi folosit la naţională în viitor.

Trebuie să vedem pe cine am putea naturaliza pentru a face diferenţa pentru România. Doar să schimbăm jucătorii români pur şi simplu nu ar avea nici un sens. Trebuie să fie un jucător care să aducă ceva în plus, să facă diferenţa, dacă nu voi alege jucători tineri români”, a spus Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×