Fotbal intern

Christoph Daum nu a uitat de echipa naţională a României! Cum a fost surprins în India. Foto

08.02.2019 | 09:18
Christoph Daum nu a uitat de echipa nationala a Romaniei Cum a fost surprins in India Foto

Christoph Daum nu a uitat de echipa naţională a României, deşi a plecat pe uşa din spate din ţara noastră. Fostul selecţioner al “tricolorilor” din perioada 2016 – 2017 profită din plin de faptul că este liber de contract şi îşi ocupă timpul cu diverse acţiuni prin care încearcă să promoveze fotbalulul. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

După ce a ajuns la un acord cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, să nu mai rămână pe banca tehnică a echipei naţionale a României, Christoph Daum a rămas liber de contract. Fără angajament din septembrie 2017, antrenorul german în vârstă de 65 de ani a plecat în India, acolo unde a predat la o universitate “Rolul principal al unui antrenor de top”. Mai mult, acesta a condus câteva antrenamente pentru studenţi, anunţă Libertatea.

Christoph Daum n-a uitat de România şi a purtat treningul echipei naţionale

Impresionant este modul în care antrenorul neamţ a decis să se îmbrace la antrenamentele susţinute în faţa studenţilor de la universitatea din India. Christoph Duam a optat să poarte treningul pe care îl folosea şi când era la echipa naţională a României.

Christoph Daum a avut ocazia să se întâlnească în India şi cu profesorul spiritual şi ambasador al păcii, Sri Ravi Shankar, cel de la care fostul selecţioner al echipei naţionale a României a învăţat tehnici de relaxare şi exerciţii de respiraţe ayurveda. „Sunt fascinat de principiile meditației sale. Mă eliberează total de stres, mă ajută să uit de toate problemele”, declara Daum în 2015.

Christoph Daum la o conferinţă susţinută în India

În vârstă de 65 de ani, Christoph Daum a antrenat pe parcursul carierei echipe precum FC Koln. VfB Stuttgart, Beşiktaş, Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, E. Frankfurt, Club Brugge şi Bursaspor. Pe banca echipei naţionale a României a stat în 10 meciuri în perioada 7 iulie 2016 + 14 septembrie 2017.

Sursă foto: libertatea